1. yazamıyorum ya elim titŕiyor yazarken kesin işin içinden allah kitap falan bir şeyler çıkacak söylemesi benden
  2. bilemedim ama içinde cemaat eğitim bir sen falan olunca cemaati kötü göstermek için düzmece mi diye düşündüğüm olay

    edit: tamamını okuyunca dehşete düştüm resmen. ya şu ülkenin haritasını önümüze koyalım. ankara dan dikine bir çizgi çekip sağ tarafı komple yakalım yoksa onlar bizi yakacak
  3. bu adam 45 öğrenciye tek başına bir anda tecavüz etmiş olamaz. peki o kurumların yöneticilerinin olaydan hiç mi haberleri yoktu ? onlarda o insan müsveddesi kadar suçlu değil mi ? onlar hakkında ne karar verilecek artık ibretlik bir ceza verilmesi gerekmiyor mu ?
  4. bu olayların cezası müebbet hapis olmalı. bu varlıkların psikolojik sorunları var. saldığınızda yine aynısını yapacaklar. o yüzden müebbet vermek en doğrusu.
  5. olayın vehameti ortada. toplumsal kokuşmuşluk, salıvermişliğin tezahürüdür yaşanan olay. allah muhafaza.
    şunca kalleşlikte bile fırsatçılık yapıp islam'a hadsizce saldıranları gördükçe kahroluyorum. dinin kimsenin tekelinde olamayacağı görüşünü bas bas dillendiren sözümona çağdaş, âkil kesimin bu ve benzeri olaylarda düştükleri akıl tutulması hayli ironik.
    (bkz: kokuşmuşluk)
  6. bastırılmış cinselliğin bu kez de masum 45 çocuğa verdiği zarar.
    bu ülkede cinsel suçlar azalacaksa, ancak cinsel devrim sayesinde azalacaktır.
    maalesef ki şu an içinde bulunduğumuz konjonktur bırakın cinsel devrimi, sadece ve sadece bu olayların artmasını sağlayacak durumdadır.
  7. gezi eylemleri sırasında çadırda kalan insanları ilişkiye girmekle suçlayan, "kadıköy'den gelen kızlar beşiktaş'ta başkalarının kucağına oturuyor ben bunları izliyorum" diyen, "öyle evler var ki muhafazakar demokrat yapımıza ters" diyen, başkasının gizli çekim kasetleri için "bunlar özel değil genel genel" diyen zihniyetin hakkında gizlilik kararı aldırdığı olay. bu karar, bu olaydan asıl sorumlu zihniyetin ne olduğunu açıkça belirtiyor.
  8. müslümanlar yapmaz öyle şey, masoniklerle işbirliği eden paralelin işidir, bu zor günlerde devletimizi milletimizi yıpratmayalım.
    mutlu
  9. gündeme düşen başka bir" bomba haberi" idi. ta ki dünkü kanlı saldırıya kadar. bu denli can alıcı olayların peşi, sıra yaşandığı ve gündemi takip etmekte zorlandığımız bir dönemden geçiyoruz. ilgili vakıf kendini aklamak derdinde. bilindik savunmalar. suçu işleyen kişi daha önce 3 kere evlenmiş ve bir çocuk babası. baba olmuş bir insanın böyle bir caniliği yapması.. sözün bittiği yer ile çakışıyor.
  10. bu insanlarda müslüman ben de müslümanım aynı kitabı okuyup aynı peygamberin yolunda yürümeye çalışıyoruz. tam anlamıyla islamın orta çağını yaşıyoruz özümüze dönmemiz lazım.