• izledim
    • izliyorum
    • izlemek istiyorum
  • youreads puanı (8.37)
lost
avustralya'dan amerika'ya giden bir yolcu uçağı bir nedenden ötürü rota değiştirir. uçak nedensiz bir şekilde düşmeye başlar. havada parçalandıktan sonra bir adaya düşer. ama kazadan 48 kişi kurtulur. hemen kurtulacaklarını düşünürler ama kurtarmaya kimse gelmez. bu tropikal adanın içinde gizli canavarlar, kutup ayıları, yabani hayvanlar vardır. her bölümde farklı bir kişinin geçmişini göstererek ve her bölümde izleyicinin aklına soru işaretleri bıraktırarak popülerliğini arttırmıştır.


  1. lost yalandır, aslolan desmond'dır.

    dizi biteli epey oldu ama aklımdan çıkmayan tek sahnesi hala not penny's boat anları. ne zaman geçti onca yıl? vay arkadaş...
  2. hayatımda ilk ve tek olarak bir dizinin yeni sezonunun ilk bölümünü sabaha karşı ispanyolca olarak izlememi sağlamıştır. bu dizinin başarısıdır. izlediğim başka hiç bir dizide bu büyülü heyecanı bulamadım.

    evet son sezonları belki bekleneni veremedi ama ilk 3 sezonu ile yapılmış en iyi iştir diyebilirim.
    janus
  3. şimdi birbirimizi kandırmayalım,hangimiz desmond ile penny'in o telefon konuşmasında duygulanmadık ki?
    bir süre sonra eski inandırıcılığını kaybettiği maalesef bir gerçek,ancak yine de şans verilip izlenmesi gereken bir yapım.
    ayrıca,4 8 15 16 23 42.
    kg
  4. ''abi finali b.k gibiydi yeeeaa'' diyenlere aldırmadan gönül rahatlığıyla izleyebilirsiniz keza kendisi mükemmel bir dizidir. özellikle sizi içine çeken doğa ve hayatta kalma temalı atmosferi, yeniden bir medeniyet kurma tarzındaki ada hayatı efsanedir.

    ben lost ve prison break dışında hiçbir diziden onlardan aldığım keyfi almadım. yabancı da olsalar eski dizilerin hali başkaydı.^::'(^
  5. 3. sezonundan sonra bozdugu elestirilerini anlayamadigim, 5. sezonunun en keyifli sezonu oldugunu dusundugum dizi. ama son sezonu icin ben de kirginim o ayri.
  6. lost u sanırım ikinci sezonundan itibaren bölüm bölüm izledim. izlediğim her bölümden de keyif aldım ve heyecanlandım. dizi tarihinde üzerinde bu kadar çok konuşulan ve tartışılan başka dizi yok. finali bana göre de iyi olmamasına rağmen ben lost un yolculuğunu sevdim. son durak belki tam beklediğim gibi değildi ama oraya ulaşana kadar geçen her durak keyifliydi.
    ged
  7. keşke izlememiş olsaydım dediğim dizi. böylece en baştan bi daha izleyebilirdim :))))
    gelelim sonuna, bir çok kişiden duyduğum veya okuduğum sonunun tatmin etmemiş olması ve gittikçe bozması ki ben katılmıyorum. lost'a bittikten sonra başladım o yüzden bir sonraki bölümü izlemek için bir hafta veya bir yıl beklemek zorunda kalmadığım için benim için akıcı ve daha bütün bir dizi oldu. özellikle son sezonda iskoç abimizin daha fazla rol alması son sezonu güzel yapan etkenlerdendi. ayrıca dizi ilerledikçe ilk sezonlarda gördüğümüz gizemlerin açıklanması da diziyi gittikçe daha da güzelleştirdi.
    lakin jack gibi hıyar bir karaktere tahammül etmekte zorlandım. dizide bi şu jack hıyarı bide gereksiz uzun flashbackler beni rahatsız etti diyebilirim. dizinin sonunun da bi şekilde bitirmek gerekiyordu daha uygun bir son olabilirdi belki ama bu kadar çıkmış napalım diyeceğim. hristiyanlık penceresinden yanaşıldığı figürlerle ortada bence. dizinin sonuyla ilgili de kötü diyebileceğim son nokta bu.
    gelmiş geçmiş en iyi dizi midir bilemem ama en ilginci benim için. eğer ola ki izlememişseniz kesinlikle izlemelisiniz.
    vagus
  8. ilk üç sezonu şu ana kadar yayınlanan dizilerin üç gömlek üstünde olan dizidir. dördüncü sezondan itibaren diğer dizilerin bir gömlek üstüne düşmüştür. hala izlememiş şanslı insanlara önerim arada mola verip yiyecek, içecek ihtiyaçlarını gidermeyi unutmamalarıdır. bir de sıçın tabii ki, bunu kibarca yazamadım.