1. mhp'nin başına geçtiği zaman atatürk düşmanı mehmet bekâroğlu ve sezgin tanrıkulu'ndan ciddi rahatsız olan kisilerin de oyunu alacağını düşünüyorum.
    yıllar önce gecenin bir vakti başbakanlık binasi koridorlarında tesadüfen karsilasmistim kendisiyle gülümsemesi içten, çok sempatik biri gelmisti bana o zaman, ki bakandi ayni zamanda. sempatikligi ve ictenligi ile birebir konuştuğu kişilerden oy almakta zorlanmayacagini düşünüyorum.
  2. seçilmesi durumunda mhp'ye yeni bir boyut kazandıracağını düşünüyorum.
  3. nasıl ki recep tayyip erdoğan'ın belediye başkanlığından itibaren bir rüzgar esiyordu, şu an sağ siyasette meral akşener arkasında bu rüzgar.
    islamlaşan ve diktatörlük algısı ile yönetilen ak parti iktidarına karşılık, kadınlaşan ve gerektiği dozda (dyp-anap)'ın yeni karışımı bir mhp iktidarı/iktidar ortaklığını planlanıyor.
    veriler ve analizlerde bu yönde olduğu için, (bkz: pelikan darbesi) ni anlamak daha da kolaylaşıyor.
  4. bugün partiden ihraç edilen kadın siyasetçi. kararı yargıya taşıyacağını söylemiş. diğer muhaliflerden bazılarının da fetö soruşturması ile içeri alındığı söyleniyor. bahçeli ohal'den faydalanarak oldu bitti ile işi halletti. rakiplerine karşı kongreye gidebilecek iradeyi ve cesareti gösteremeyen bir lider partisine ve ülkesine ne vaat edebilir ? kendi üyelerini partisine küstürenler bunun doğal sonucunu da seçimlerde görecektir.
  5. bahçeliden de akşenerden de aynı derecede haz etmem hepsi aynı benim için hem savundukları hem zihniyetleri benlik değil. ama bu kadını her zaman biraz gizemli buldum bahçeliden daha fazla oy alabilir daha iyi yönetebilir mhp yi ya da akp stepnesi olmaktan çıkarıp salt kendi menfaatlerine göre hareket eden bir parti yaratabilir ama içime sinmeyen bi yönü var bu kadının.
    wtf
  6. kendisinin niğde'de yapacağı konuşma, valilik tarafından iptal edilmiştir.
  7. - seçimden önce "siz sandıklara sahip çıkın, ysk'yı bana bırakın" şeklindeki söylemlerinden sonra bugün "saat 0130'a kadar seçim sonuçlarını partimde takip ettim" demesi,

    - ince'nin dün yaptığı "diğer cb adaylarının daha yüksek oy almalarını bekliyordum, hesabımı buna göre yapmıştım ama beklediğimden düşük oy aldılar" açıklamasına karşılık "biz 8 aylık bir parti olarak yeterince iyi oy aldık" diye mabadından anladığı anlaşılan (ya da işine geldiği gibi bir dezenformasyon şekli) bir açıklama yapması.

    - ince'nin "bu seçime kan bulaştı" açıklamasına rağmen kendi parti teşkilatından birinin seçimde öldürülmesine hiç deyinmemesi.

    kendisine pek iyimser gözle bakmadığımı daha önce de söylemiştim iyi parti başlığı altında.