• izledim
    • izliyorum
    • izlemek istiyorum
  • youreads puanı (3.44)
müdür ne'aptın
tolga çevik, 1 yıl aradan sonra sahneye geri dönüyor, arkadaşımın maceraları başlıyor! yönetmenin mantık dışı istekleri, minik’in kadife sesi ve tolga çevik’in performansıyla “müdür ne’aptın?” izleyicisiyle buluşuyor!


  1. formatı zenginleştirip biraz yardım almazsa nisan sonunu göremeyecek program.
  2. (bkz: tolga çevik) 'in yeni sahne gösterisi. pazar günleri de star tv den yayınlanacak. diğer gösterilerinden bir farkı olacak mı asıl soru bu bence.
  3. samimiyetsiz bir isimle seyirci karşısına çıktığını düşündüğüm star tv programı.
    zaten komedi olgusunun dışına taştığını kanaat getirdiğim bir herif tarafından sunuluyor ve buna yakın zekaya sahip kitle tarafından da izleniliyor.
    izliyorum mu peki? eh, denk geldikçe ve katlanabildiğim kadarıyla. gülüyor muyum? nadir de olsa kaliteli olduğunu düşündüğüm bazı esprilere gülüyorum. ama tolga'nın her sözüne kahkaha atan bir kitlenin izlediği tv programından da maalesef hissettirilen kadarıyla kalite ve haz alabiliyorum..
  4. tolga çevik komedi dükanı'nı ilk yapmaya başladığında dur bakalım demiştim,farklı bi şeyler var bu programda.çok da güzel bulmuştum.ama bana kalırsa zamanla o samimiyeyi,doğallığı kaybetti,kendini çok tekrara düştü.bir nevi karagöz hacivat artık gözümde,bu programla da çok şeyi değiştireceğini sanmıyorum.yine de çoğu kanaldaki çöp komedi programlarından iyidir,izlenilebilir.