• izledim
    • izliyorum
    • izlemek istiyorum
  • youreads puanı (8.74)
penny dreadful
Edebiyatın ünlü ve korkutucu karakterlerinin bir araya geliyor. Dr. Frankenstien ve canavarları, Dorian Gray ve Dracula'nın romanındaki ikonik karakterleri de dahil olmak üzere Viktorya Londra'sında yer alacaklar. Kısacası bizleri korku dolu dakikalar beliyor olacak.

kaynak: http://www.sinemalar.com/


  1. final aceleye gelmiş. kolay harcadılar vanessayı.
  2. !---- spoiler ----!


    (bkz: dorian gray) i kimin canlandıracağını deli gibi merak ederek başlamıştım diziye çünkü oscar wilde, dorian gray'i ulaşılmaz bir güzellik, erkeklerin bile dibinin düştüğü hedonist bir muhteşemlik ile tasvir eder. ben de herkes gibi görür görmez vurulmuştum victoria dönemi uyarlamalı dorian gray'e.

    ben bir de dr jekyll'ı çığlık çığlığa beklemiştim. onda birazcık hayal kırıklığı yaşamadım değil fakat daha 3x1'deyim. her an her şey olabilir.


    !---- spoiler ----!
    izumi
  3. çabuk tüketmemek adına yavaş yavaş izliyorum. 1. sezonun sonunda gerçekten derinden etkilendiğimi söylemeliyim. müthiş bir sezon finali. şeytani duygular hakkında vardığı çıkarımlar muntazam. ilk kez bir dizi hakkında entry girme isteği uyandırdı.


    !---- spoiler ----!

    if you have been touched by the demon, it's like being touched by the back hand of god. it makes you unique...doesn't it? the kind of glory....the glory of suffering even. now, here’s my question - do you really want to be normal?”

    !---- spoiler ----!
  4. benim de şu anda 6. bölümünü izlemekte olduğum dizi. eva greeni çok beğenirim zaten özellikle karanlık gölgeler ve sin city'den beri. hiçbir sınırı yokmuş gibi bir oyunculuk sergiliyor ve her rolünün hakkını fazlasıyla veriyor bence. az önce baktım da kendisi fransızmış ben ingiliz sanıyordum neyse ayrıca josh hartnetti de özlemişim. şimdilik güzel ilerliyor bakalım daha neler göreceğiz.