1. dusene bir tekme atanlarin vucut bulmus halidir. iste o insanlari multeci haline getiren komsusundaki ic savasi korukleyen akp en bas sorumlusudur.
  2. benim için kısa bir korku filmi niteliğindedir bu video.
  3. kimlik dönüşümünün büyük bir etkisinin olduğu olay. o formalar, atkılar giyildiği an insan, zihnindeki "kaba, bağırıp çağıran, 'rohaoahaha' şeklinde gülen" taraftar rolüne girebiliyor. hele de etrafında kendisi gibilerden oluşan bir kalabalık varsa... o artık ahmet, mehmet değil; isimsiz bir taraftar; toplumun kuraltanımaz, asi çocuğu olmaktan keyif alan bir göt.
  4. bize sadece batının renkli yüzü gösterildiği için şaşırdığımız haber. çünkü bizimkilere gerici ve çomar dendi. nerede bir ahlaksız varsa müslüman olduğu hatırlandı hemen. batıyla yakınlaştıkça daha çok duyacağız bu haberleri. antik yunanı, rönesans ve reform batısını aramayın başkasına karşı. kendini sever onlar ama söylemezler. kavramları kendileri içindir.
  5. kapitalizm , adam smith denen " kopyala yapıştır " cı dan , daniel bernoulli ' nin fayda olgusunu bulmasından çok daha önce de vardı. kapitalizm algılayabildiğimiz boyutuyla bize ilk insan ile geldi , onunla yaratıldık ya da evrimleştik , onunla sistemin döngüsünü oluşturmaya devam ediyoruz. yaşamın bu sistemi oluşturan bir hayvanat bahçesinden ibaret olduğunu , oyunu en etkili şekilde oynayan birey ya da sistemin elde ettiği güç ile bahçede ki muza el koyma yetisine sahip olduğunu görmek rahatlatıcı bir duygu. bu duygudan daha iyi olan anlar ise , oyunu oynama yetisinin ve beraberinde getirdiği gücün dışında kalan çoğunluk bireylerin dünyanın daha güzel bir yer ( artık anlamı ne ise ) olmasına dair hayallerini , kol kola el ele barışın olduğu , sevgi ve anlayışın hüküm sürdüğü toplum idealarını gördüğümüz ve bunların karşısında tebessüm ettiğimiz anlardır.
  6. psv bu sezon şampiyonlar ligini dahi alacak olsaydı bu olay ile anılacaktı. milyonlarca eur bile harcansa bir kaç bozuk paranın yarattığı zararı düzeltemeyecek, taraftar takımın kendisidir çünkü.
    reax
  7. net insanlık ayıbıdır. hem insanları aşağılık görüp sirkte oynatırmış gibi oynatmak, hem de 2-3 kuruş için kendilerini yerden yere vurmak, net insanlık ayıbıdır.
    chef
  8. dalga geçilenerin türkiyeli roman oldukları ortaya çıkmıştır.
    engel
  9. 'medeniyet!' dediğin tek dişi kalmış canavar?
  10. yazmayayım yazmayayım diyorum ama iç ses ısrarlı. ben o* çocuğuyum demenin yollarını anlatan video.
    ozumm