1. şu yorumumu dikkate almışa benziyor. tebrik ediyorum kendisini.

    tanım: moderasyon ekibinin başı olan yazar.
  2. mod akışına şöyle bir baktım büyükşehir çalışıyor. kolay gelsin.
  3. en istikrarlı yazarlardan biri. düzenli olarak açtığı başlıklar sayesinde kendine oluşturduğu arşivi kıskanıyorum bazen. film yorumlarının bazılarına katılıyor bazılarına katılmıyorum ama youreads belleği için çalışmaları whyamimrpink ile birlikte on kaplan gücünde.
  4. şimdi baktım eğer istatistikler doğru tutuluyor, çalışıyorsa 428 entrysi varmış.

    400'ü övülen yorum tipinin içine girse, ki o kadar olmamalı, bir sürü moderasyon, duyuru, etkinlik vs vs entrysi de vardır; 400 kitap, film, oyun, bilmiyorum.

    ya çok genç henüz bu kadarına yetmiş yaşamı ya da en azından her izlediği filmi yazmıyor olmalı. sırf aynı kişiyle yan yana ya da whatsapp görüntülü arama açıp penceresini küçültüp eş zamanlı sadece 7-8 ayda öncesinde araştırarak, tarayarak yani seçerek 400'den fazla film izlediğim(iz) oldu, çoğu ingilizce ya da ingilizce alt yazılı.

    izlemesin zaten o kadar bir zaman sonra hatırlamaya çalışıldığında birbirlerine giriyorlar özellikle aynı yönetmence aşağı yukarı aynı oyuncularla çekilenler. yazarak en doğrusunu yapıyor tabii.

    ekleme: yazmayayım yazmayayım diyorum ama tutamayacağım kendimi. film seçimleri daha iyi olabilir ya da daha seçici olunabilir. hocam hocam diye sinefil bir eski youser var. telefonu eskilerin hepsinde vardır. bence ondan rica etsin, efendi ve yardım sever de bir genç arkadaş. her neyse, onun yerinde olsam 100-150 filmlik bir liste rica ederim ondan mutlaka izlenmeliklerden. yardımcı olup hazırlayacağını sanıyorum. en azından iş partnerinde numarasının olduğunu kesin biliyorum.