1. düşünmedim değil ama hiç de yapmadım :/
  2. sabah bir uyanıyorsun, aklında babanın bir kaç saniye önce, muhtemelen rüyanda sorduğu "sen, kimsin?" sorusuna karşılık dilinde şu cevap:
    "bende ben sandığım bütün varlığımı ben sayarım"

    çok felsefik adamım vesselam. rüya devam etseydi muhtemelen zumzuğu yerdik, o başka...
  3. çok eskiden kıyamet gibi bir şey görmüştüm ama sadece en son gördüğüm kısım aklımda kalmış. çok değişikti. dünya üzerinde insanlar aileleriyle birlikte duruyordu ve durdukları kısım parçalanıp onları göğe doğru götürüyordu. sonradan ben ve ailemin olduğu kısım kırıldı, parçalandı ve bizi yavaş yavaş göğe götürdü. uzayda binlerce parça vardı ve insanlar aileleriyle onların üstünde gülerek ve mutlu bir şekilde duruyorlardı. herkes huzurluydu. hâlbuki dünyanın sonu gelmişti, panik olmamız gerekmez miydi? galaksilerin içinden, yıldızların yanından geçtik. uzayda nefes alabiliyorduk. gerçekten çok güzeldi.
  4. son zamanlarda rüyada kendini kontrol etmek isteyenlerin (bkz: lucid dreaming) tutmaya başladığı günlük.

    uykudan uyanır uyanmaz hemen günlüğe rüyanın notları alınır. böylelikle rüyada sık sık görülen nesnelerin farkına varılır. son aşama olarak o nesnelere karşı bir şartlandırma yapılır ve rüyada o nesne görüldüğünde rüyada olunduğunun farkına varılır. tebrikler, artık siz de rüyanızı kontrol ediyorsunuz.
  5. birisinden mesaj geliyordu, staj yaptığım yerden beni önermişler adamda ispanyadaki mimarlık firmasına önermiş ve önce staj mezun olunca da iş teklif ediyorlardı. rüya boyunca ispanyaya gitme hayaliyle yaşayan arkadaşıma bunu nasıl söyleyeceğimi düşündüm. en sonunda bu sebepten dolayı teklifi kabul etmemek için mesaj yazarken uyandım
    wtf
  6. bu sabah rüyamda lady gaga konserinde sohbet verdim. çeşitli ırklardan insanlarla akıcı ingilizcem sayesinde rahatlıkla iletişime geçtim. din ve insanlık hakkında goruslerimi belirttim. ve bu kadar çabuk parladığım için hayret ettim.
  7. gece izlediğim (bkz: dark city) filminin etkisinde kalmış olmam gerek ki rüyamda bunun gibi şeyler gördüm. garip ama güzel rüyalardı.
  8. üşengeç bir insan olarak hiç özenmedim yapmam biliyorum
    belit
  9. ormanlık bir alanda ayin gibi saçma sapan bıçaklı mızraklı şeyler yapan bir grup gencin arasında kaldım. onlardan kaçmaya çalışırken yetenekler geliştirdim ve çatıdan çatıya atladım. eve ulaşmaya çalışırken önüme okuldan üç kız çıktı ve onları harcamak zorunda kaldım. üzgünüm alt dönem kızları.
    insanlar mantıklı rüyalar görüyor ya. bu ne şimdi.
  10. birkaç gündür yaptığım eylem. çok sık rüya görüyorum ve hep aynı şey dönüyor, sonuçta nereye ulaşacağımı veya sebeplerini anlamak için yazıyorum, bir bağıntı çıkar herhal.

    gördüğüm tek rüya, yüzünü bile bilmediğim görmediğim birine çok aşığım, çok acı çekiyorum çünkü ne zaman ulaşsam ne zaman yüzüne dokunmak istesem arkasını dönüp çekip gidiyor. hep de aynı yerde alarm çalıyor, rüyayla gerçeği ayırt edemediğimden afallıyorum alarm sesiyle, sanki ruhum bedenimi terkediyor, barışçıl bir gülümseme yayılıyor yüzüme ve sanki hep arafta kalıyorum ikinci alarmı duyana kadar. :/