1. Ekşi Sözlük başta olmak üzere sosyal medyada kendisini eleştiren ve aleyhine olan tüm yazıları çeşitli şekillerde sildiren atılım üniversitesi hukuk fakültesi mezunu bir avukattır. AKP milletvekili aday adayı olmasına rağmen AKP tarafından milletvekili adayı olarak gösterilmemiştir.

    CNNtürk'te katıldığı siyaset programına iç güvenlik paketine ilişkin yeterli bilgisi olmadan katılmış ve bu sebeple de sorulan sorulara cevap verememiştir. Cevap veremediği ve geçiştiremediği anlaşıldıkça üstüne gidilmiş ama kaçamak bir cevap da sunamamıştır. ayrıca gösteri yapma ve eylemleri anayasaya aykırı davranış olarak da değerlendirmiştir.

    Ayrıca 2011 mezunu olup bu kadar kısa süre içinde "bilişim hukuku uzmanı" olarak kendini tanıtması da ayrı olarak değerlendirilmelidir. türk hukuk sisteminde teorik olarak bir uzmanlaşma mümkün olmadığı için kendini "bilişim hukuku uzmanı" olarak tanıttığı tüm demeçlerinde de avukatlık kanunu'nun reklam yapma yasağına ilişkin kuralını ihlal etmektedir.

    Meltem Banko'nun internet sitesi
  2. (bkz: başkası adına utanmak)

    şöyle bir paylaşımlarına, fotoğraflarına göz gezdirdiğimde maruz kaldığım durum bu idi.
    allah kimseyi böyle rezil etmesin..

    büdüt= bilişim hukuku uzmanı olarak anılmasını da; abdurrahman çelebi etkisine bağlıyorum.
  3. sabire ismini akp aday adayı olunca kullanmaya başlamıştır. aday gösterilmeyince twiitter' daki kullanıcı ismi tekrar meltem banko olmuştur. başka söze gerek yoktur.
  4. bilişim suçu mu işlediniz? twitter'da biriyle mi tartıştınız? facebook'ta yazılanlara gıcık mı oldunuz? sözlük trolleri canınızı mı sıktı? çözüm çok basit!

    you better call sabire!!
  5. oha, vpn kullanmadan başlığa erişmek mümkün değil. bu nasıl bir hukuk anlayışıdır, mahkemenin nasıl bir aymazlığıdır?

    periscope'u açık unutarak osura osura uyuyan, avukat kimliğiyle hukuku ters düz eden çakma sarışın avukat abla.
  6. başlığına bile girmekte zorlandığımız avukat olduğu iddia edilen periscopeta osura osura uyuyan kişi.
    düzeltme: osura osura uyumak tabirini kullansamda horlamıştır. bilgi kirliliği olmasın.
    vagus
  7. osurmamış horlamıştır. bilgi kirliliği yapmayalım.