1. insanların içten içe düşündüğü, ancak büyük bir çoğunluğunun tabu olarak gördüğü ya da konuşulmasından korktuğu için açığa vuramadığı, konuşanın da -kadın tarafı için- yollu, orospu, günahkar vs. ilan edildiği eylem. şu başlığa mesela kaç kadın yazmıştır merak ediyorum. onu geçiyorum, kadınlar yazdığında da bazı erkeklerin açık ilan yapar gibi özelden yürüyeceğini biliyorum. bir türkiye gerçeği, sorry god
  2. keşke hayvanlardaki gibi basit olsa dediğim olay
  3. ülkemiz insanının aklına ilk gelen terimden ziyade "seks" cinsiyet anlamına gelir. dişi ya da erkek olma halidir. aynı zamanda farklı cinsiyetlerin münasebeti anlamına da gelir ki çoğu insana çağrıştırdığı da budur zaten. günümüzde aynı cinsiyetlerin münasebeti bile söz konusudur; fakat bu başlığın konusu değildir.
  4. dünyanın en güzel uğraşlarından bir tanesi. en çok efor sarf edilen aktivitelerin başında geliyor. belirli bir yaştan sonra dikkat edilmesi gerekir. kalp o kadar tempoyu ve eforu kaldırmayabilir. (bkz: azer bülbül)
  5. seksin nihai sonucu orgazmdır. orgazmsa varoluşu deneyimlemenin en aleni hali. o yüzden alt tarafı üreyeceğiz ne gerek var diyenler biraz insan üzerine çalışmaları okumalı.
    sezgi
  6. eril dilden arınmış "cinsel birliktelik" anlamına gelen kavram. (tdk stayla)
    sikişmek, sikmek, sokmak, geçirmek vb. penis odaklı söylemlerden daha fazla kabul edilebilirliği var. yalnız "küfür/argo" kabul edilen tüm tabirler tek taraflı: içe almak, içe salmak vb.
    penis ya da vajina odaklı değil de ikisinin birlikteliği olduğunda "argo" kümesinin dışında kalıyor. ne kadar ilginç şeyler ya
    yok
  7. bütün canlıların genlerine üreme hedefi işlenmiş. biz insanlar modernleştik falan ama hala üreme iç güdüsüne sahibiz diğer canlılardan farklı olarak sadece üremeyip "seks" yapıyoruz. fonetiği biraz sert, belki kültürümüzden dolayı rahatsız edici geliyor olabilir.

    cinsellik olmadan ilişki olur mu? tabi ki olur. kız erkek fark etmeden çok sevdiğim arkadaşlarım var mesela cinsel anlamda hiç çekici gelmiyorlar. romantik bir ilişkiden bahsediyorsak eğer kardeşinizden anne babanızdan bir farkı olması lazım. karşınızdaki insanı görünce "üreme güdünüz" dürtüklenmiyorsa o kişiyle dost olun arkadaş olun sevgili olmaya evlenmeye kalkmayın.

    fiili olarak bir şey yaşamak ya da yaşamamak tercih meselesidir ister evleneyim diye beklersiniz ister yaşarsınız ama isteğinizin olmaması normal değil.

    *aseksüellik göz ardı edilmiştir.
  8. seks aşk gibi öfke gibi bir duygudan ibaret olabilir.
  9. dünyadaki en abartılmış şeylerden biri. özellikle hippi kültüründen sonra abartılmaya başlandı. sanki dünyadaki en önemli şeymiş gibi...

    alt tarafı ürememizi sağlayan bir eylem. arada da zevk alınıyor işte. zaten şu orgazm kısmı olmasa eminim "lan ne uğraşacağım" derdi insanların çoğu.