1. deneyimi az olanın hakkında çok konuştuğu içgüdüsel bir isteğin tatmin ediliş şekillerinden biri.
    kalba
  2. genelleme yapmanın en sık tercih edildiği alan ^:bu bir genellemedir^
  3. ne aşkın son bulur ne de vücudun.
  4. overrated diyen erkeklerin önüne çıplak hatun koyun bakayım aynısını orda da diyebilecek mi?
    ama şuna katılıyorum iş bittikten veya artık beyinle düşünmeye başladıktan sonra çok mantıksız geliyor olabilir(bakın olabilir diyorum, yazar burada sevişmediğine vurgu yapıyor).
  5. seks için mekanik bir eylem dersem zülfiyare dokunmam herhalde.
    bence sevişmek>seks olmalı.
    sizin dokunmak, hissetmek dediğiniz sekse değil aşk yapmaya/sevişmeye girer diye düşünüyorum.
  6. sonuça odaklı kompozisyon.
  7. bazı insanlar hayatın sadece bunun üzerine kurulu olduğunu, herkesin bu sonuca varabilmek için uğraş verdiğini düşünürler. aldırmayın onlara. kültürel evrimimiz ve dolayısıyla beynimiz sağolsun üremek ve yaşamak dışında amaçlar da belirleyebiliyoruz kendimize.
  8. ihtiyaç değildir. ilişkilerde şart asla değildir. gözünün dönmesi, icraatin sert olması ki icraat baya kötü bi kelime, aşırı rahatsız edici ve gerçek dışı.
  9. iki türlüsü var aşk ile yapılan ve sadece çük ile yapılan.

    çük ile yapılanda bildiginiz gibi erkek kızı(ya da tam tersi ama genelde bizim toplumda böyle olur) boşalmak için kullanır kızın sağ elden bir farkı yoktur. seksten sonra genelde kız trip atar oglan da kızı bir sonraki ihtiyacına kadar umursamaz.

    duygu ile aşk ile yapılan ise harikadır. insana yaşadıgını hissettirir. kaliteli biriyle yapılması gerekir.
  10. ülkemizde maalesf çok yanlış anlaşılan bir temel ihtiyaçtır. kadınların bir kısmı bunu istemeyi ahlaksızlık olarak görür ve evlenince ya da hayatında biri varken sadece karşıdakini elinde tutmak ya da onun isteğini karşılamak için yapar. böyle olunca zevk almaz ve iş iki taraf için de eziyete dönüşür.
    seks hakkında konuşan, çeşitli fantezileri olan ( bdsm olarak değil zevk aldığı ya da daha çok sevdiği şeyler olarak ) bir kadınla evlenirim umarım yoksa hayatın en güzel zevklerinden birisinden mahrum kalmış olurum ve zaten bir tat alamadığım hayat iyice çekilmez gale gelir
    wtf