1. benimkinde hiç sevmediğim halde, keza hala sevmem, palyaço bulunduğu için yorum yapmaktan çekindiğim gereksiz ve iğrenç etkinlik.

    edit: imlâ
  2. eski sünnetlik resimlerime baktıkça ve o zamanların çoşkusunu karelerde gördükçe gözlerini kapatan maymun ikonu tepkisi veriyorum.

    ah o zamanlar sakalımız yoktu ki, söz dinletelim.

    gereksiz bir uygulama organizasyonudur efenim
  3. bu sözlüğün bazen beni takip ettiğini falan düşünmeye başladım arkadaşlar. gün içinde yaşadığım şeylerin aynı gün burada başlık olarak açılması bana basit tesadüflerden daha fazlasını düşündürmeye başladı :) neyse şu anda bir sünnet düğününden yazıyorum bu giriyi görünce şaşırdım yine.
    ve evet çok çok gereksiz bir etkinlik bana göre de bakmayın mecburiyetten katılmış bulunuyorum.
    zepur
  4. tamamiyle gösteriş ve maddi gelir elde etmek için düzenlenen fırsattan istifade içilip alem yapılan gereksiz organizasyon.. bizim buralarda sünnet düğününde altın ya da para takılır çocuğa düğün yaparsın ki senin taktıkların da sana taksın
  5. toplanmak icin bahanedir diye dusunuyorum. cocuga hediye alinir harclik verilir acisi unutturmaya calisilir. o kadar da kotu bi sey degil, gunumuz gencleri banel buluyor anlasilan. sunnet dugunu arabasina yazdirilan bir yazi gormustum: "uzulmeyin kizlar seneye büyür" bunu yazdiran hangi ahlaksizsa, umarim bunun anlamini bile bilmeyen kucucuk cocuk, buyudugunde ona cekmez.