• izledim
    • izliyorum
    • izlemek istiyorum
  • youreads puanı (8.90)
supernatural
daha çocukken annelerini gizemli ve şeytani bir güce kurban veren iki kardeş... birisi babasına karşı savaşmayı, diğeri ise daha sakin bir hayatı seçmiştir. babalarının kaybolduğu gün ikisi için de yeni bir dönem başlar. winchester kardeşler bir yandan ülkeyi baştanbaşa dolaşırken diğer yandan da esrarengiz ve tehlikeli güçlerle savaşırlar. izleyenleri koltuklarına çivileyecek fantastik bir dizi.


  1. ilk 5 sezon ara ara işledikleri bazı konular baya iyiydi sonradan bozdular gibi gene izlenebilir fakat ben bıraktım
  2. sam'in elimizde büyümesine sebep olan dizi. kıyamet sezonu efsanedir.
  3. almanyada 5 sezonu bir haftada bitirten(yalan olmasın,hesaplamadim. sonra arkamdan "ziyaaaaa" demeyin de), carry on my wayward son dinlerken "aha sezon sonu geliyor" dedirten, içinde çok güzel ajan isimleri barındıran, soundtrackleri harika olan dizi.
  4. 12. sezonu onaylanan dizi.
  5. çok bahsedildiği ilk dönemlerde "acaba nasıl bir dizi" diyerek bir kaç bölümünü izlediğim,izlediğime pişman olduğum çok anlamsız bulduğum,ısınamadığım dizi.
    ama haksızlık etmeyeyim izlediğim bölümlerdeki müzikleri hoştu.
  6. izledigim bi dizi. guzel
  7. yakin bi arkadaşımın bayila bayila izlediği dizi
  8. !---- spoiler

    8-9 sezonunu deli gibi izlediğim ancak bi yerden sonra mitolojideki varlıkların tükenmesi sonucu tekrara düşen,karakterlerin ölüp ölüp dirilmesinden sıkıldığım,bobby ölünce çok üzüldüğüm,castiel ve crowley e hayran olduğum,şu sıralar can sıkıntısından başlamayı düşündüğüm dizi.

    !---- spoiler ----!
  9. 67 impalayı bize sevdiren dizi .
  10. benim için çekirdek çitletmek neyse bu diziyi izlemekte odur. hem izleyip hem çekirdek çitliyorsam değmeyin keyfime.