1. bir flört uygulaması. hiçbir zaman yakışıklı adletmedim kendimi , annem dışında da kimse bana yakışıklı demez zaten ama tipsiz de değilim. çok ortalamayım özetle beyler bir çoğunuz gibi. bir gun yurtdışında bir şehirde ilk günüm. yol yorgunluğu ile bir bara oturmuştum. ortama ayıkmak maksadıyla tinder ı açtım sağa sola sallıyorum kızları derken tak match. selam.selam. napıyorsun? iyi bla bla ilk günüm bardayım oturuyorum. foto atsana. tinderdan atamam whatsapp var mı? var. whatsapptan masanın fotosu ve mekanı da içeren sekilde atılır. aa konum da at bir güzel bir barmış. atılır. nitekim kız gelir bara ve sonra malum. şiimdi türkiyede bu uygulama işe hayatta yaramaz. net yaramaz. öyle böyle yaramaz. onu bir geçeceksiniz ama yağız gençlere tavsiyem. yurtdışında açın beyler muhakkak.
    cakal
  2. kısa bir süredir kullanıyorum. 50'den fazla match aldım ama konuşmalar bi yerden sonra tıkanıyor. şu satırları yazarken hatta bi tane daha eşleşme geldi ama o da eminim ki tıkanacak. hayır karşılıklı oturup konuşsak eminim ki saatlerce konuşabiliriz ama yazarak beceremiyorum, beceriksizim. aslında gereksiz bi uygulama ama bizi bu hale getirenler utansın!
  3. yurt dışında seks, turkiye'de koca bulmak ve ego şişirmek için kullanılan uygulama.
    bunu kullanacağınıza aksam bara gidip iki bira parlatın, sonra şansınızı mekanda sizin gibi tek başına demlenenler üzerinde deneyin.
    her halükarda pick up şansınız tinder'da olduğundan kat be kat daha fazladır.
  4. özellikle tatillerde kullandıgım über uygulama.
  5. buradaki yorumları görünce indirdim, kurcaladım. yani evet, "tinder'da çok gız var diyollar" şimdi ben hepsine beğeni attım. bunların haberi olmayacaksa ben niye beğendim. sürekli de para istiyor bu. töbe ya, katalog getiriyor bana. çok eğlenceli. tüm paramla boost alacam, bi sn
    yok