1. sıfır kurulum yapıldığında canavar gibi çalışan sistemdir. windows 98'ten beri bu ekosistemin içindeyim ve yeni bir windows 7 vakası olacaktır. insanlar windows xp'den windows 7'ye geçerken bile ne kadar eleştirmişlerdi. aynı sahneler tekrarlanıyor. ne kadar erken adapte olursanız o kadar iyi olacağı şahsi kanaatimdir.
  2. staj yaptığım şirketten telefona atmış oldugum iso dosyası ile kullanmaya başladığım şimdilik güzele benzeyen işletim sistemi.
  3. genel olarak sevdiğim ancak mağaza bugını düzeltememiş olan site. lan en büyük özelliğinizi kullanamıyorum bir el atın.
  4. 8'in hatalarını düzeltmiş daha temiz bir sistem olmuş. budur abi budur.
  5. bildiğiniz üzre windows 7 enterprise kullanıcıları windows 10 a geçemiyorya artık geçiyor. windows 7 enterprise kullanıpta windows 10 a geçemeyen dostlar bu yazı sizler için;

    -başlat menüsüne girerek regedit.exe’yi çalıştırın.
    -hkey_local_machinesoftwaremicrosoftwindows ntcurrentversion dizinine gidin.
    -productname kısmındaki “windows 7 enterprise” ı “windows 7 ultimate” ile değiştirin.
    -editionid kısmını “enterprise” dan “ultimate”‘e çevirin.
    -restart atmayın.
    -ve son olarakta güncellemeleri denetletin.

    bu çözümü başka biryerde bulamazsınız,
    güle güle kullanın.
    her hakkı saklı filan değildir, isteyen istediği yerde paylaşabilir.

    tanım: 10 numara işletim sistemi.
    bbs
  6. ilk başta temkinli yaklaşsamda, dayanamayıp 2 hafta önce yüklediğim işletim sistemi. şimdilik bir-iki uyumluluk sorunun dışında hiç bir sıkıntı ile karşılaşmadım. söylendiği gibi, ram kullanımı filan baya düzenlenmiş. sistem akıyor adeta.
  7. çıkması ile beraber windows'u bırakıp tamamen gnu/linux'a geçtiğim microsoft'un yeni işletim sistemi. güncellemeleri bile bana sormayan kafasına göre yükleyen işletim sistemimi olur lan. zaten oynadığım tek oyun cs:go oda zaten linux'da var yerim bundan sonra windows'u benim için windows macerası bitti.
  8. dün itibariyle windows 8.1 den geçiş yaptığım işletim sistemi.bilgisayarımda bariz bir performans artışı hissettirdi bana.windows un önceki sürümlerine kıyasla arama seçeneği daha hızlı ve işlevsel.kendisiyle uzun bir süre birlikte olacağız gibi.
  9. asusun vermediği bazı güncellemeler nedeniyle düzgün çalışmıyor. ama sevdim güzel sistem.
  10. windows update kapatıldıktan sonra windows 7 gibi sorunsuz ve stabil olan işletim sistemi.