1. maddi kısıtlamalar dolayısıyla evde sadece 3-4 tane soru bankasıyla hazırlanabildiğim ve pek tabii çaktığım sınav olmuştur. farklı şartlarda sınava hazırlanan öğrencilerin aynı sınava girmesini adil bulan ösym ve emeği geçen diğer devlet organlarına saygılarımı sunarım.
  2. bugün kardeşimin girdiği ve 3 yıl önce aynı yollardan benim de geçip tıp fakültesini kazandığım sınavdır. kardeşim de inşallah hukuk kazanacak bir puan alacaktır bu sınavda. sorular kolay diyen var ancak trole gelmeyin. her sınavda olur böyle full yaptım deyip de sonuçlar açıklanınca ortadan kaybolan tipler. sınav ortalama bir sınavdı. kendisini bu sınavın hayatının dönüm noktası olduğuna inandıran gençlere sesleniyorum. iş bu sınavla bitmiyor. inanın ki üniversite'de benim 2 ayda bir geçer not almak için uğraştığım sınavların yanında atıştırmalık kalır bu sınav. kendinizi daha zor bir maratona hazırlayın. eğer yapmazsanız benim gibi dönem tekrarı yaparsınız haberiniz ola. tıp isteyenlere de sesleniyorum. gelmeyin!!. tek olumlu yanı 'şu an için' iş aramadan işinizin hazır olmasıdır başka bir artısı gerçekten yok. elimde olsa şu an değişmek isterim bölümümü ancak 3-4 yıldan sonra tekrar sıfırdan başlamak gözümü korkutuyor. onun için elinizde fırsat varken iyi düşünerek karar verin. ve başta kardeşim olmak üzere önünüzdeki lys sınavında her şey gönlünüzce olsun.
  3. kazananı yine ösym olmuştur. :) tek oturumda 100 milyon lira para, az değil yani.
  4. ben haricinde herkesin çok iyi yaptığı sınav. sonunculuğu tek başına taşımanın verdiği gururu yaşıyorum.
  5. sorulara baktıktan sonra geçen sene^:ygs 2015^ bizi niye kastılar bu kadar ulan dediğim sınavdır.
    alp
  6. bu kadar hatayı nasıl yaptıklarını anlayamıyorum malum kurum'un. yav sen 12 ay boyunca bununla ilgilenmiyor musun abi.senin başka işin gücün yok lan soru hazırlayacaksın ve kontrol edeceksin.bir de kamp a falan alınıyorlar sorsan 2-3 ay boyunca.yeme içme sıçma dışında bir şey yapmadıklarına eminim.insan 20 kere 30 kere kontrol eder soruları, binlerce öğrencinin geleceğini vermişler eline.bir de hatalı soruları doğru kabul edip herkese ekleyeceklermiş. bunu da adalet olarak lanse ettiriyorlar ya en komiği de o.
  7. 24 yasımda son kez gireceğim sınavdır.
  8. yarın olacak sınav. bu gece uyutmaz girecekleri. uyuyamayınca korkmayın sakın sınavda uykulu olcam falan diye. isterseniz sabaha kadar uyumayın sınav başlamadan on dakika öncesinde başlayan heyecan dalgası sizi on gün ayık tutmaya yeter.
  9. gencler sinav kolay olacak.
    favoriye atin sinavdan sonra buradayim.

    diyip geri cekildigim sinavdir.

    düzenleme: gecen senelere göre, yanlış anlasilmasin.
  10. en çok kendi öğrencilerimin başarılı olmasını istediğim sınav. bunu bir yandan kendim için de istiyorum tabi. "bönöm öğröncölöröm hep odtüde hep bogaziçide. çünkü onlara ben matematik öğrettim!" demek hem gururlandırır hem reklam olur ^^
    bunun haricinde emek verip çalışan herkese bol şans.