1. yarın gireceğim sınav. ilk kez giriyorum elimden geleni tam olarak yapmasam da bir çok kişiye göre iyi çalıştım. umarım hayırlısı olur. herkes istediği sıralamaları elde eder.
  2. 2 senedir giriyorum bu sene türkçe yine basitti coğrafya ve felsefe zordu , herkes için hayırlısı olsun
  3. ygs pdf dosyasını edinen arkadaşların bana da hayrına mesaj olarak iletmelerini beklediğim sınav. ekşici arkadaşlar da yazabilir, ekşide çaylak olduğum için kimseye mesaj atamıyorum. yardımcı olur musunuz lütfen?
  4. biraz garip bir tavsiye olacak ama; insanların oraya buraya yapıştırdıkları sonuç linklerine tıklamamanız tavsiyemdir. diyelim ki şöyle bir şey gördünüz:

    !---- spoiler ----!

    sonuçlar açıklandı beyler yamulun! link

    !---- spoiler ----!

    ı ıh tıklamayın ona. google'a ÖSYM sonuç yazın oradan .gov.tr uzantılı olan siteye girin. sitenin uzantısı önemli.

    kimlik numaralarınızı ve ÖSYM şifrenizi kimseye vermeyin.
  5. an itibariyle açıklamıştır.
  6. kesinlikle seçmeci olmayan ve içinde birçok hata barındıran sınav açıklanmış bulunmakta. 2 haftadır lys'ye çalışmaya bile üşenen benim çalışmamı kamçılayacak gibi sınav, zira ygs-5'de ilk 20.000'e girmişim en azından. buradaki tüm katılmış arkadaşlar adına da iyi sonuçlar diliyorum.

    cevap anahtarımdan yaptığım kontrole göre türkçe bir yanlış azalıp 36.25, sosyal bir yanlış artıp 26.25, matematik 2 doğru artıp 30.5, fen ise değiştirilen soru sağolsun bir yanlış artıp 25 net olmuş. bu arada o sosyal ne arkadaş ya? şu dünyada ben ve çevremin en iyi olduğumu söylediği branş sosyaldir, denemelerde de hep 32.5'un üzerindeydim. sınav bir bütün olarak beni yamultmamış olsa da sosyal beni feci şekilde yamulttu.

    bu arada ygs-5 eşit ağırlık olsa bile ygs-3 ve ygs-4'e bakmamızın daha mantıklı olacağı çünkü burada daha çok tm olacağını biliyoruz, peki bu iki puan türündeki kişilerin tahmini yüzde kaçı sayısal olabilir? ygs-3 12.600, ygs-4 ise 14.000 civarında geldi.
  7. bu pazar günü 3.kez gireceğim sınavım.öncekilere çalışmadan girmiştim ancak ilk defa bu sene çalıştım.bakalım sonuçlar gelince editlerim.
  8. bu pazar günü birçok insanın hayal ettiği üniversite için varını yoğunu (ne yazık ki) ortaya koyacağı sınav. çok kasmayın gençler. hakkınızda hayırlısı.
  9. bu pazar gunu girilecek sinav. hakkimizda hayirlisi.
  10. pazar günü gireceğim inşallah hayallerime bir adım daha yaklaşacağım sınav. allah utandırmasın iyi bi sonuç alırsam editlerim.