1. su sinav silsilelerinin sonunda universteyi kazanan arkadaslar lutfen"aağğbiii üniversteye geldik hayatimizi yasayalim akalim ağğğbii"li konusmayin lan valla herkes sizden nefret ediyor bak.adam karstan gelmis kurdugu cumlelere gel ya.
  2. bu haftasonu kardeşimin gireceği sınav. tıp kazanmak istiyor kendisi. son denemelerde derece de yapmış. hiç ablasına çekmemiş malesef.
  3. yarın gireceğim sınavdır.
    gunez
  4. yarın yapılacak, üniversiteye giriş sınavlarının ilk ayağı. bütün arkadaşlara başarılar diliyorum. hakkınızda hayırlısı neyse olsun.
  5. yarın gireceğim sınav. umarım iyi geçer de biraz rahatlarim.
    sınava girecek herkese başarılar.
  6. tahmin ettiğim gibi dershaneler kapatılınca bu öğrencinin dershaneye ihtiyaci yok gördüğüğüz gibi diyebilmek için sınavı gayet kolay yaptılar.lys de de durum aynı olur büyük ihtimalle.
  7. ygs pdf dosyası (sorular ve cevaplar) öğlen saatlerinde sızdırıldı biliyorsunuz çalınma ihtimali yüksek ki umarım öyle olmamıştır, isteyen arkadaşlara gönderebilirim fakat göndermem için önce youreads üyeliğine terfi etmeleri gerekiyor çaylaklara mesaj atılmıyor maalesef :)
    din sorularına gelince "diyanet işleri başkanlığından biri girse en az 3 yanlış yapardı."
  8. geçen seneye nazaran daha iyi sonuçlar ile memnun ayrıldığım sınav olmuştur. yoksa durup dururken ingilizce öğretmenliği okuyup milleti ekmeğinden edecektim.
  9. rahat rahat girdiğim sınav,yalnız ne zaman sınav olsa hava bozuyo arkadaş
    ilk bin bekliyorum
  10. herhangi bir youserdan pdf beklediğim sınav
    ryu