1. firefox kullanan yazarların dört gözle firefox indirme linkini de beklemekte olduğu eklenti.

    edit: firefox linki ilk yoruma eklendi. geliştiriciye teşekkürler.
  2. açıklayıcı bilgileri dikkatlice okumama rağmen halen yazarlık konusunda çok acemi biri olarak ne işime yarayacağını tam olarak çözemediğim ancak sanırım bazı işlevleri konusunda ortada bir ihtiyaç oluştuğu düşüncesine vardığım için ve her zaman emeğe saygının önemli olduğunu düşünen biri olarak..yapan emek sarfedenlerin ellerine,düşüncelerine sağlık diyorum.
  3. sağ tarafta bulunan öneriler şeysini kapama imkanı sunması gereken eklenti. eğer mümkün ve eklenirse harika olacak.
  4. yapanın eline sağlık. süper iş çıkarmış gerçekten.

    sağ tarafta bulunan öneriler kısmını kapatabilelim dediğimde sözlüğün 'abi'si zoom oranını yüzde 110 yap, sağ taraf kapanıyor zaten diye über zeka ürünü bir tavsiye ile gelmişti, takdir ettim. koca koca puntolarla sayfayı kendin oku birader. ama bu arkadaş mükemmel iş yapmış. tekrar eline sağlık.
  5. Stylish desteğiyle mobilde çalışabilir hale getirilebilir mi diye merak ettiğim eklentidir. Firefox android sürümünün stylish desteği var ve Mobilde de bu yolla çalışır hale getirilebileceğini düşünüyorum.
  6. mükemmel bir eklenti olmuş. sağolsunlar firefox'a da koymuşlar. anket, müzik ve siyaseti engelledim. cidden faydalı şeyler var ve aramak zorunda kalmıyorum. sol taraf istediğm konularla dolu.çoğu zaman gece modunda takılıyorum. yönetim de genel ayarlara böyle seçenekler getirse iyi olur. yapanların eline sağlık.
  7. yazıların büyümesi, gece modunun kalıcı olması, sol frame ile ilgili düzenlemelerde gittikçe gelişen bir eklentidir. tebrik ve teşekkürlerimi sunuyorum. bununla beraber ufak dokunuşlarla dokuyu bozmadan yeni bir tema seçeneği konursa tadından yenmez.

    düzenleme: %125 oranında, en iyi okuma rahatlığını elde ettim tavsiye ederim.
  8. mobil sözlük kullanımı çok fazla olmasına rağmen mobil için geliştirilmemiştir. umarım v0.8 ile buna dair de bir geliştirme yapılır.
  9. teşekkür ederek başlayıp naçizane görüşümü belirtmek istediğim eklenti.çarpıladığım başlıklar sayfayı yenilediğimde tekrar çıkıyor.sorun sizde değil bende mi yoksa? eski sürümün çöp kutulu halinde de aynı şeyi yaşamıştım.
  10. herhangi bir gelir(*:maddi ve manevi) getirmediği için geliştirmesini bi süre durdurduğum ilk göz ağrım :)