1. gelecek vaad eden yeni nesil bilgi paylaşım ortamı.
    ssg
  2. az önce sağ tarafta önerilen video olarak "müslüm gürses - bulursun beni" çıktı. ağzım açık kaldı, sözlüğe sevgim bir kat daha arttı.

    tanım: yazarlarının derdine dert katma kapasitesi olan ortamdır.
  3. 10 mart 2015 günü ekşi sözlük'te yapılan "entry numarasının kaldırılması" değişikliğini okurken ve bir yandan dünün en beğenilenlerine bakarken https://eksisozluk.com/entry/49752887 adresindeki entry'de karşılaştım bu site ile. hemen tıklayarak ziyaret ettim. gerçekten sade tasarımı, içerikleri ve hedefledikleri ile ilk bakışta çok beğendiğimi söyleyebilirim. biz aslında kutsal bilgi kaynağı oluşunu sevmiştik her zaman ekşi sözlük'ün. bu site zannediyorum hem bilgiye hem de kültüre doyuracaktır insanları.
  4. ekşi sözlük'ün biraz olsun sıkması sebebiyle fikir olarak harika olan sözlük konseptli web sitesi.

    kendini trollere yem etmezse harika bir veritabanına dönüşebilir. bunun dışında ana kategoriler de içerikler eklendikçe ilgi alanlara göre takip/keşif olayı da fazlasıyla rahat gerçekleşebilir. örneğin müzik kategorisinde indie rock adı altında bir alt kategori sayesinde indie rock dinleyicileri yeni şeyleri rahatça keşfedebilir.

    tasarımı da işin içine kadar biraz iyileştirmelere gitse ve gideceği değişikliklerde kullanıcılarla iletişimi koparmazsa tadından yenmez. ancak elbette evrimini yavaş yavaş geçirecek. umarız dönüşeceği şey ölmeyecek bir beyine benzer.
  5. daha onceki entry'de belirtildigi gibi eksisozluk gunun debelerinde; bir yazarin editleyerek yaptigi reklam ile dustu yolum. kendisi buralardadir herhalde 'selam olsun' sana ey guzel insan!
    yazar kitlesi yeni olusacak ki bunlarin buyuk cogunlugu eksisozluk transferi olacaktir.
    umarim; holosko arti bir miktar paradan daha iyi transferler ile kalite yazar populasyonuna ulasilip, gercek bir 'kutsal bilgi kaynagi' makamina ulasir.
    merhaba youreads merhaba!
    tskn
  6. instelada güzel yorumlar aldığını gördükten sonra siteyi inceleme fırsatı buldum. gayet güzel ve kapsamlı bir sözlük. özellikle sinema , müzik ,video başlıklarının ayrı ayrı olması herşeyi kısa sürede bulmayı sağlıyor.
  7. sedet kepenoğlu^:sedet yönetimi^ yüzünden geldiğim ve iyi ki gelmişim dediğim mecra.
  8. ekşisözlük okurken yaşadığım baş ağrısının yerine içime bir ferahlık getiren site. allah yolunu açık etsin, emeği geçen kimselerden allah razı olsun.
  9. keşke 12 kanaldan fazlasını seçebilsek.