1. izmir'den 4 5 adet mail geldi burada olsa katılırız diye neden olmasın, bence toplaşın buradan da bağlantı kurarız keyifli olur. ama mail atanlara buradan nasıl ulaşacağız fikrim yok. onların @exper'e ulaşması gerek.

    bir de istanbul'da katılacağı netleşenler ruhsuzkozmonot'a bildirsin ki ona göre rezervasyon yapcaz bu akşam.

    katılanlara youreads'in 1. yılına özel tasarlanmış kitap ayracı hediye edeceğiz. bence çok klas oldu kaçırmayın hatta işiniz varsa gelin alın geri gidin, hatıra olur.

    bir de tema, gündem akışı konusunda gerilmeyin. muhabbet oldukça temaya gerek kalmaz zaten ama bi tıkanma olursa özel gündemlerimizi konuşalım deriz. tema bunun için var bunları konuşcaz diye bir dayatma söz konusu değil, sadece cebimizde duracak.
    abi
  2. bir haftadır bende gerginlik yaratan zirve. katılmayı çok istiyorum ama hâlâ programımı ayarlayabilmiş değilim. yarın akşama kadar bu gerginlik devam edecek galiba. hayırlısı bakalım...
  3. clifford clavin'in bir ordu dolusu artı 20leriyle geleceği zirvedir.
  4. +2 ile görüyorum.
    mkrk
  5. izmir'de olduğum için katılamayacağım zirvedir. ama canı gönülden destekliyorum. izmir'li youserlara da selam olsun.
  6. an itibarıyla mekana intikal ettigimiz zirve. mekandan girince hemen alt kata inince sağ tarafınızdaki masa.
  7. nays zirve.
  8. güzel bir zirveydi, iyi zaman geçirdik. muhabbetini esirgemeyen katılımcılara, katılamayıp gönlü bizle olanlara ve böyle bir organizasyon yapma işini layıkıyla yerine getiren @ruhsuzkozmonot'a teşekkürler. youreads'e de nice yaşlar diliyorum.
    abi
  9. güzel sohbetlerin , kahkahanın ve felsefenin bol olduğu ayrıca @abi den gelen çoraplarla süslenen güzel bir zirveydi.nice yaşlar youreads.
  10. istanbuldakini aradaki yaklaşık 500 km nedeniyle,
    izmirdekini de -eğer olmuşsa- unutkanlığım nedeniyle kaçırdığım zirve.

    o kadar da sevindim "oo bir yaşına girmiş kutlarız ne güzel" diye. üşenme de not al tarihi be kadın!

    ikinci yaşını kutlarım ben de artık.