1. merhaba arkadaşlar.

    baştan söyleyeyim internette çok araştırdım, armut piş ağzıma düş sevdalısı değilim, ancak yeterli kaynak bulamadım, aranızda fantastik bilgiler ansiklopedisi gibi herifler ve bağyanlar olduğu için buradan sorup youserlığın bana getirmesi muhtemel tek ayrıcalığını bu başlığa yazarak ilk kez kullanmak isterim.

    uzun süredir aklımda, orta asya'daki eski türklerle ilgili dövme yaptıracağım ancak esinlenecek hiç bir kayda değer görsel kaynağa ulaşamıyorum. aranızdan tarih ve sanat meraklısı arkadaşlardan denk gelip de yönlendirebileceği bir link ( konu sınırlamam yok, şaman, savaş, destan veya orta asya kültürüyle alakalı) olan varsa çok sevinir, bir bira-midye/ fasıllı meyhane sofrası ısmarlayacağımı ayan ve beyan ve hatta ilan ederim.

    not: iş bu entry, izmir youreads bölge müdürlüğünün 40 nolu iznine bağlı olarak buraya bırakılmıştır.
  2. ingilizce konuşma pratiği yapmam lazım arkadaşlar. speaking24 gibi siteleri denedim ama randıman alamadım.
    tecrübesi ve/veya tavsiyesi olan arkadaşlar var mıdır?
  3. elimde bulunan ihtiyaç fazlası matematik ygs-lys setleri mevcut.sınava hazırlanan bildiğiniz durumu iyi olmayan birisi varsa adres bilgilerini gönderirseniz yardımcı olmak isterim.
  4. elektronik mühendisine veya teknikerine ihtiyacımız var.
    kendisine mesleki bir sorumuz olacak.
    ilgilenen dostlar, kırmızıya boyasın..
  5. tek tıkla, orijinal ve az bilinen onlarca mp3 indirmek istiyorum.
  6. varsova' seyahati planliyan arkadaslar bana ulasabilirler. elimden geldigimce yardimci olmaya calisirim.
  7. selam dostlar,
    köy okuluna atanan, tanıdığım anasınıfı öğretmeni var. sınıfındaki öğrencilerin materyallerinin bir kısmını karşılamış, ancak bir o kadar da eksik var pastel boya, keçeli boya gibi. çocuklar boyayı seviyorlar. minik yavrucaklar için nasıl yardım toplayabiliriz? neler yapabiliriz? teşekkürler dostlar şimdiden.
  8. bir arkadaşımın akademik bir çalışması için ingiliz dili edebiyatı veya ingilizce öğretmenliği mezunu bir arkadaş arıyorum. 18 adet türkçe cümle ingilizceye çevrilecek. cümle kalıpları çok basit. örneğin "hasta olduğumun farkındayım". yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
  9. ismail hami danişmend'in osmanlı tarihi seti olan yazar varsa iletişime geçeblir mi