1. brazil's dance with the devil: the world cup the olympics and the struggle for democracy isimli kitabı arıyorum. tercihen ingilizce. kitapevleri, sahaflar, kütüphanelerle arası çokça iyi olan kişilerden yardım bekliyorum. her türlü ücreti karşılamak koşuluyla (yol, yemek, ssk, kitap, kargo, bira) bana da yollayabilirsiniz. onun dışında nerede bulunduğunu söyleseniz dahi yeterli olur benim için. şimdiden teşekkürler...

    edit: ekitap olarak bulundu. birgaripcindi'ye çok çok teşekkür ediyorum. indirmek isteyenler için wetransfer.
  2. bana tırnak törpüleme ve tırnak bakımı hakkında bol bol tecrübesi olan birisi bu konu hakkında bilgi verebilir mi? malum klasik gitar öğreniyorum, tırnaklarım her şeyim artık benim.
  3. Film bulma/indirme konusunda yetenekli arkadaşlardan yardım bekliyorum. Aradığım film "the movie hero" türkçe dublajlı hali. Başrolde jeremy sisto var. Yol, yöntem link paylaşımı çok makbule geçer. Bu da filmin wiki bilgileri. help
  4. istanbul'da yaklaşık 500 sayfalık bir kitabın fotokopisini alabileceğim bir toplu çekim merkezi var mı ? ya da ucuz fotokopici ?
  5. html, javascript, css ve c++ için kullanabileceğim -başlangıç düzeyinde- güzel kaynaklar önerebilirseniz çok sevinirim youser'lar.

    aynı zamanda monster marka abra a7 v5.4 model bilgisayarı yeni almış bulunmaktayım. bilgisayar hakkında sorusu kafasına takılan bir şey olan youser olursa yardım edebilirim.
  6. istanbul'un mekanlarını keşfederken bana eşlik ve yardım edecek oturup bir bira, çay, kahve içmek isteyen var mıdır?
  7. pcr optimizasyonu konusunda bilgili biri var mı?
    cakal
  8. Gutenberg galaksisi adlı kitabı arıyorum. Yapı kredi yayınları, idefix ve d&r'ın internet sitelerinde hep tükendi olarak gözüküyor. Edinebileceğim bir yer biliyorsanız beni çok berhudar edersiniz.

    edit: deanmoriarty sağolsun sesimi duydu ve yardımcı oldu.
    bozuk
  9. Instagram hesabı olanlar bir çocuğu mutlu etmek için bu bir fırsat. Tek yapmanız gereken takip etmek, beğenmek ve güzel yorumlar yapmak.

    https://www.instagram.com/tubaay210/
  10. aranızdaki twitter fenomenlerine sesleniyorum. "sosyalhizmet uzmanıata" şu başlığa destek olursanız sevinirim. sevgiler.
    zepur