1. lige mağlubiyetle başladık, önümüzdeki maçlara bakacağız. opethian güzel oynadı hiç bariz hata yapmadı ya da benim dikkatimi çekmedi. 23. hamlesi olan kxe4 bir hataydı eğer vf3 yerine vf5 oynasaydım merkez hakimiyetini elde etmiş olacaktım. sonrasında fil fedasıyla oyunu vermiş oldum ama keyifli bir oyundu, umarım tüm maçlar böyle başabaş gitmez, yoruluyor insan.^:swh^
    rosky
  2. birazdan, saat 14.30'da xenonaddict ile maçımız başlayacak.
  3. katılımcıların seviyelerinin kötü olduğu yarışma.
    siz oynayın ben şampiyonla maç yapacağım.
    lsd
  4. lige katılmak isteyip de geç kalmış, sonradan haberi olmuş birileri varsa, ilk hafta ortalarda görünmeyen kişilerin yerlerine yazılabilirler diye düşünüyorum.

    ayrıca iki taraf da mazeretsiz maça çıkmadıysa, taraflara beraberlik yazılmasından yana değilim. ileride bunun kötüye kullanımları olabilir. ikisine de sıfır puan verilmeli.
    ulgan
  5. ygtygt 1 gün önce oyunu kur dedi, deyiş o deyiş. o deyişinden beri kendisini gözlerim yollarda bekliyorum ancak gelmiyor, gelmedi. bu sebeple de yapılamayan 2 maçtan biri bu oldu.
  6. kaizersoze ile maçımız saat 14.00 sularında başlıyor. maç linkini edit yaparak paylaşacağım.
  7. https://tr.lichess.org/r83kLCY5 kaizersoze ile maç linkimiz. Şu an başlıyor.

    2. maç, 2. galibiyet. xg7 fil aldığım hamleden sonra rakibin konsantresi bozulduğunu düşünüyorum, çok açık hatalar yapmaya başladı. İyi oyundu.