• okudum
    • okuyorum
    • okumak istiyorum
  • youreads puanı (8.88)
otostopçunun galaksi rehberi - douglas adams
tamamen sakin bir hayat yaşamak, hayatına temel yaşamsal fonksiyon olarak soğuk bira ve güzel çay içmek kavramını oturtmak isteyen, kendi halinde, üstelik fazlasıyla uysal bir adam arthur dent, bir sabah uyanır ve evinin saçma bir nedenle yıkılacağını öğrenir; ama bu yalnızca başlangıçtır. daha bir kaç saat bile geçmeden gezegeni yok edilecek ve yanında kankası ford prefect, üstünde yıpranmış sabahlığı, elinde havlusuyla galaksi boyunca sürecek inanılmaz bir yolculuğa çıkacaktır.
  1. nickimin kaynağı olan bilimkurgu serisi. o tuğla gibi beşibiryerde sini alın ve okuyun . sonra tekrar okuyun. mümkünse arada bir durup durup okuyun.

    olayların ve karakterlerin absürdlüğü , zekiligi karşısında diz çöküp , imana gelin. kesinlikle kitabın kalınlığından korkmayın. absürd ingiliz mizahini sevmeyenlerin bile taktir ettiği bu kitabı absürd severler okursa kutsal sayar ( ki ben sayıyorum )

    bu kadar yaratıcılığın , zekanın , mizahın bir arada nasıl varolabildigi beni aşıyor . dna ya hayran kalmamak elde değil. şu ana kadar okumadiysaniz çok geç kalmissiniz demektir.


    başka bir zaman ,daha uzun bir entry ile gorusene kadar so long and thanks for all the fish .

mesaj gönder