1. belki kimi yazar bana kızacak ama keşke şu meta ağlayanları gelmeseydi diyorum. bakın tüm metacılar demedim çünkü içlerinde gerçekten iyi yazanlar youserlar var.

    bu meta ağlayanları misafir geldikleri daha kalıcakları bile belli olmayan bana göre türkiyedeki en iyi sözlüklerden olan youreadsi kötülüyorlar, eleştiriyorlar ve değişmesini istiyorlar. yahu biz burayı bu şekilde seviyoruz niye değişmesini isteyelim.

    birde bu meta ağlayanlarının şeyhleri var. bu şeyhi hepimiz biliyoruz. buranın forum olduğunu öne sürüyor. şimdi gitmeye karar vermiş. bunu duyunca gerçek anlamda çok sevindim. günün geri kalanı benim için önemsiz artık. çünkü şeyh gidince mürid burda ne etsin? tabiki oda şeyhin peşinden gidecektir. gideceği yeride muhtemelen forum diye rahatsız edicektir. bu meta ağlayanları tarikatı gittikleri yerlerin yaşam enerjileri ile besleniyorlar. eğerki sizin bulunduğunuz sözlüğe geldilerse sözlüğü kapatmış numarası yapın. tıpkı tseven gibi. oda bunlardan kurtulmak istemiş olacak ki "sözlüğü bi kapatıp açıyım" demiş.

    neyse yorumu kısa tutayım. asıl yazma sebebine geleyim. asıl yazma sebebim. bugün çok mutluyum. umarım bir daha gelmez meta ağlayanları.

mesaj gönder