1. e yeter kabak tadı verdiniz. terör sempatizanı diye dünden beri kafa ütülediniz de dayanağınız nedir onu da bi sunun?
    aklıma yüz kere gelmesine rağmen youreads ormanını söylemedim ama yine olay bitmesine rağmen durup durup sallayarak kışkırtıyosanız ben de dökerim o zaman. bi kere o youreads ormanı fiyasko, başarı değil. aylarca insanlar belge görmek istedi, terslendi. çekine çekine sordular ne oldu orman diye.en sonunda da gidin kendiniz görün dendi. ortada şahane bi iş yok. kayıp var. bundan bile övünmek ne?
    bunu yazıp "özelden bildirin" diyosanız, bana radyo başlığı altında giydirmeye çalışmayacaksınız. iğneyi önce kendinize yani.
    diğer arkadaş da bi anda ağzı dolu dolu geldi önce cahil olduğumu söyledi falan. ben mutlu bi insanım, biri bana cahil dese bi topluluk beni dışlasa üzülmem. sonra yok efendim sexting yok efendim yürüdüklerim. bildiği bi şey varmış gibi falan bi de. aseksüel insanı sextingle tehdit etmek-alın size malzeme- nedir? ki hadi onu da geç, biriyle yazışmam çıksa ne olur? yaptığınız şeylerin arkasında siz durmuyosunuz diye başkalarını da mı öyle sandınız? hadi abartı olsun pornom çıksın, ne yaparım ağlar mıyım?bu beni intihara mı sürükler? ama dur, ağlayabilirim o da partner seçiminde yanlışmışım diye. bu yani. kimi neyle korkutabileceğinizi öğrenin önce.
    bi daha aynı konuda yazmak istemiyorum. aynı şeyin içine çekilmek de istemiyorum. kimsenin ayıbını internetteki anonimliğine verecek de değilim, elimden ne gelirse yaparım. sonucunda bi şey olmasa bile uğraşırım. özsaygı çünkü. bilginiz olsun tamam mı?

mesaj gönder