1. tanım: keyifli bir yayın yaparken, yayını gasp edilen yazar.

    olay akşamı yayında olan biri olarak koparılan bu gürültü kirliliği hakkında bir şeyler söylemek isterim. bona o akşam keyifli keyifli yayınını yaparken, sohbet sayfasında bir anda alevlenen bi tartışma ortamı oldu. bu sırada bona yazılanların geçici bir tartışma olduğunu düşünerek yayına devam etti. daha sonra bu tartışmanın dozu şiddetlenerek; hakaretler, küfürler havada uçuşmaya başladı. bu yazılanları gören bona'nın yayındaki enerjisi, belli etmemeye çalışsa da bir anda düştü zaten. tarafları sakinleştirmeye çalıştı, bu seviyesizliğe bir son vermeleri gerektiğini belirtti. anonsa girmeden iki şarkı art arda girdi. taraflar gazı almışlar, susarlar mı hiç. birbirlerine giydirmeye devam ettiler. sonra yavaş yavaş konu değişmeye başladı, arka arkaya şarkılar girdi derken yayın bitti falan filan.
    kendi yayını gasp edilen bona, doğal olarak rahatsızlığını belirtme ihitiyacı duyarak sözlükte kişi ismi belirtmeden bir şeyler yazmış.

    gelelim olayı iyice büyüterek nikaltı gaspı yapan xururuca'ya. bona dea yayınında yaşanan saygısızca yazışmaların kendi yayınında bir daha yaşanmaması için ve olayı kişiselleştirmek istememe düşüncesiyle isim vermeden dile getirmiş. kertenkele dansı yapan bağcılar gençliği özgüveni taşıyarak, olayı kişiselleştirmeye, trollvari hareketler yapmaya ne gerek var be heyecanlı arkadaşım? ayrıca sana hakaret yapılırken bona'nın sana güldüğü yoktu ki. hangi uzvun elementidir bu hayal ürünü? bona zaten tüm yazılanları okumuyor yayında konuşurken. kaldı ki yazılanlar ona 25-30 saniye filan geç düşüyordu. anlık yazılanlara gülmek diye bir şey söz konusu değil.
    hakaretleri yediğin kişilerle iletişime geçmek ya da açılan genel başlığa rahatsızlığını iletmek yerine, olayı kapatmaya çalışana nikaltı ergenliği yapman saygısızca bir hareket.

    sonunu düşünerek kahraman olma düşüncesine mi kapıldın yoksa? çok takılmamak lazım bazı şeylere, şeapmamak lazım.

mesaj gönder