• youreads puanı (2.35)
  1. edebiyat özelinde sanat için biçim içeriğin önündedir deniyor ya hani. sırf bunun üzerine osmanlıca denilen yapay bir dil doğmuş hatta.

    ''sen var benimle zük...k'' de de bir sakınca yok elbette ama bu edebi olmuyor, sanatsal bir yönü yok. ''netflix and chill?'' demek de edebi değil ama elbette daha estetik.

    neyse, bir de edebi bir dille söylemesi var tabii, ki bende hiç girmem o toplara. hangisi işe yarıyorsa doğrusu odur bile değil ''ben var bunu becerebilmek'' öyleyse bunu küfür kafir normalleştirmeliyim de hepten değişik bir kafa tabii.

    naçizane bence aykırı olacağım, zeki görüneceğim, zekamı ispatlayacağım, herkese göstereceğim derken mala bağlamamak gerekir.

    her neyse, kişiselliştirmeden devam edersek, herkesin kendi özgür iradesi, istediği gibi hareket eder ama buna göre çok daha masumane bir şekilde 1000 tane kadına nefesini içine çekerek ''kız hepsi senin mi?'' dersiniz bir şey olmaz, 1001.nin abisi bunu duyunca 14'lüyü önce ağzınıza sonra dötünüze sokar, ''abi valla yanlış anlamışsınız, ben öyle bir şey demedim.'' diye hüngür hüngür salya sümük ağlarsınız ya da lal olur kalırsınız.

    açıklama eklemesi: eee, bu sanatsal değil diyenlere katılmadığını ''geri zekalı'' diyerek ifade etmeyi tercih edenlere bir başkası da ''mal'' diyerek eleştiri yöneltirse ağlamamak gerekir tabii.

    gördük biz bunları, biliyoruz da konuşuyoruz. olaylarla hiç ilgisi olmayana da ''seninle işimiz yok, karışma sen, senin de ablan var'' denerek karışmaması için doğrultulmuş o namlu. elin oğlu acımaz.

    ona da ''yapma, rezil ediyorsun'' kendini diyormuş zaten.

    ekleme: mal dediğim mal bana mal demiş. kimse bunun ilgilendiği kadın çıksın ortaya. iki gündür kafamı şişiriyor uzak dur diye, ^:swh^

    bir de üstü örtülü tehdit ediyor beni. yönetim el koysun yoksa etini kemiğinden ayırırım bu malın. demedi demeyin sonra. ^:swh^

    özel bir haltınızı da anlatmayın buna goygoyuna meze yapıyor insanların dramlarını.

mesaj gönder