1. sabah 9:00 gibi uyandım. kahvaltı yaptım. 10 olmadan tekrar uyudum. 12'yi geçerken uyandım. ucu ucuna 13:00'de ki antrenmanıma yetiştim daha doğrusu yetişemedim oysa ki yol 5 dakika sürmüyordu.

    13:10 gibi alt salona indim. grup dersi alan ünlümsü bir aktör ve eşini çalıştırıyordu krum. diğer kruda doluydu, bir başka çifte grup dersi veriyordu.

    kroşelerde özellikle sol bileğim bir kaç kere döner gibi olduğundan çift bandaj sarıyorum. onları sararken bir yandan da diğer kruya sardım. benim krumda lafa girdi.

    ısınmaya başladım. antrenman saatimden yeterince erken gidebilsem ya da bana kalsa tamamı esneme gerinme 1 saat ısınma yaparım da son bir kaç aydır ya ucu ucuna gidiyorıum ya 3-5 dakika geç kalıyorum ya da yeterli zaman kalacak şekilde orada olsam bile telefonda birileriyle konuşup uzun uzun ısınamıyorum.

    benim krumdan grup dersi alan çiftin yaptığı hareketlere baktım, en az 20 dakikaları var diye düşündüm. kollar, sırt, omuzlar, göğüsler bitti. bacağın çoğu bitmiş sona geliyordum ki ''eldivenleri takalım.'' dediğini duydum tam arkamdan.

    hızlıca yaptığım hareketi bitirip tek eldivenimi taktım. diğer elimle suyumdan bir kaç ağız dolusu daha içip diğerini de taktım.

    1 saatten biraz fazla krumla çalıştık, 20 dakika kadar yalnız çalıştım. duş, giyin, soyun vs vs.

    güneşli havada biraz yürümek istediğimden yolu bilinçli olarak biraz uzatarak haber vermeden kardeşime gittim. bir arkadaşlarıyla buluşmuşlar henüz eve girmişler ki ben kapıyı çalmışım.

    antrenman sonrası protein almam gerektiği için yumurtalı kıyma istedim onlardan. kıymaları buzluktaymış. eşi dışarı çıkıp yağsız kıyma alıp gelirken kardeşim de bana bir kahve koydu.

    yumurtalı kıymamı yedim ve onlara dışarı çıkıp bir kahve ısmarlamayı teklif ettim. ben evime geçip bir kot pantolon ve botlarımı giydim aşağı indiğimde bizim otoparkta arabalarının içinde beni belkiyorlardı.

    moda'ya 3. dalga butik kahvecilerden birine gittik. orada onu gördüm. benimkiler bir masaya geçerken, o ayağa kalktı ve bende ona yürüyünce ortada bir yerlerde buluştuk.

    dikkatimi çekecek kadar çok ama çok içten bir şekilde yüzünde güller açarak ve keyifli selamlaştı ve hal hatırlaştı benimle. yanında ki denyolardan biri huysuzlandı. benim arka çarprazımdan doğru bize doğru geldi gergin gergin bakarak, yan gözümle onu takip ettim ve farkında olduğumu belli edecek şekilde hafif ona çevirdim vücüdumu.

    daha da gerginleşti ve sinirli bakmaya başladı hala yaklaşırken. aramızda 2-3 adım kalınca tamamen ona döndüm, hala sert sert bakıyordu ve hiç konuşmayacak gibiydi. ben de front kick vurabileceğim bir pozisyona geçtim ve ben de sert bakmaya başladım kollarımı kaldırmadan hafif gardımsı bir pozisyona geçerek.

    beni o halde görünce bakışlarının sertliği azaldı ama tamamen geçmedi. hiç durmadan arkama doğru hareketlenip ona selam vererek hızlıca yanımızdan geçerken ona tam anlamadığım benimle ilgili bir şeyler söyledi.

    yan gözümle takip ediyordum geçisini ona döndüm ve benim dönmemle gülümsemeye ve kibar kibar konuşmaya başladı benimle.

    1-2 saniyeyle ifade edilebilecek kadar hızlı bu değişimine çok şaşırdım ve ne düşündüğünü anlamak için ona baktım. o da şaşkındı açıkça bu durum karşısında. tanıştırdı ve onu başımızdan savdı. biraz daha konuştuk ve denyo tel kadayıf kıvamında bir daha yanımıza gelip gitti.

    izin isteyip kardeşimin yanına gittim. en rahat koltuğu ve en güzel yeri bana ayırmışlardı. gözlerimle onun geçmesini işaret ettim, gözleriyle sen geç dedi. oturdum.

    o arkadaşlarının masasına döndü. onlarla da benimle konuştuğu kadar güler yüzlü konuşup konuşmadığını görmek istiyor ama bir yandan da baktığımı anlamasını istemiyordum. hayır pek güler yüzlü değildi hatta normal halinden bile çok farklı bir şekilde sert ve gergin bakıyordu onlara.

    birer kahve içip kalktık. kahvecide gördüğüm ona sevdiği kekimsiden aldığım anneme geçtim. hemen bir şeyler yedim ve onlarda ki odama gidip uzandım. tekrar uyumuşum, sabah olduğunu düşünerek 22:00 gibi uyandım.

    ancak salona geçtiğimde annemi uyanık tv izlerken görünce hala akşam olduğunu anladım.

    biraz lafladık ve sonra kendi evime çıktım.

    bol bol uyuyarak geçen haftadan kalan uyku borcumu ödedim ama hala uykum var. birazdan yatarım.

mesaj gönder