1. lucifer - dc comics'e ait olan bir çizgi roman uyarlaması. adından anlaşılacağı üzere lucifer ya da şeytan olarak bilinen karakterimizin hikayesini konu alıyor. çok kaliteli olmasa da takip ettirecek kadar eğlenceli, bir nevi çerezlik.

    black sails - yanlış hatırlamıyorsam starz yapımı , korsanlı ve kaliteli denebilecek bir dizi. tabi söz konusu starz olunca bolca kan ve çıplaklık içeriyor.

    izombie - yine bir dc comics uyarlaması. adından anlaşılabileceği üzere zombi bir karakterin başından geçenleri anlatan ancak kaliteli diyaloglara ve göndermelere sahip olan dizi.

    supernatural - yaratık avcısı 2 kardeşin hikayesi. fantastik dizilerden hoşlananlar için vazgeçilmez olacak olan ve halen devam eden dizi.

    grimm - supernatural sevenler için yine fantastik yaratıklar içeren, şahsi olarak çok sevdiğim bir dizi. grimm adı verilen yaratık avcılarından biri olan karakterimizin başından geçenleri anlatıyor.

    doctor who - hemen hemen herkesin 1-2 bölümüne denk geldiği ama garip uzaylılar gördüğü için çocuk dizisi sandığı efsane bilim kurgu/fantastik dizi. kökeni 1950leri görse de yeni serisi 2005'te başlamış ve hala devam etmektedir. başrolde bir zaman lordunun ve yol arkadaşının zamanda seyahatini, dünya dahil birçok gezegeni kurtarmasını anlatmaktadır.

mesaj gönder