1. güzel bir çaba.

    burada insanların güzel bir şeyler ortaya koymak için çabalaması çok hoşuma gidiyor. ben fikirlerin tartışıldığı, önyargısız, ön şartsız bir ortamın hayaliyle dolaşıyorum. hatta ülkemin hali o kadar canımı sıkıyorki rahat olabileceğim bir ülkeye gitmek şu an en öncelikli planlarımdan birisi. yanlış anlaşılmasın mücadelesini verdik ama değişecek gibi durmuyor hiçbir şey.

    biliyorum benim gibi insanlar var, var ki böyle oluşumlar meydana geliyor. madem önümüze böyle bir imkan geldi ona gözümüz gibi bakmak ve daha ileriye gitmesi için elimizden geleni yapmak da bizim üzerimize vazifedir.

    o zaman neler yapabilirize, neler istiyoruza bir bakalım.

    önce muhtemel bir probleme dikkat çekmek istiyorum. burada birşeyler yazıyoruz ve ilk amacımız paylaşım olsa da motivasyonu beğenilmek. ancak entrynin beğenilmesi ile beğeni için entry girmek çok farklı kavramlar. bu da cebri bir şekilde değil de bir otokontrol mekanizması ile düzene sokulmalı. yani önerim youserların beğeni noktasında biraz seçici davranmalarıdır. bu manifestoya nasıl girer bilemiyorum.

    değişiklik noktasında eğer anketlerle karar alınıyorsa o anketlerden her youserın haberi olması yönetimin işidir. mesaj kutuları bunun için var.

    fikirlerin konuşulması tek dileğim. kimsenin fikir dünyasının değişmediği ilerlemediği bir youreads sadece kendimizi tatmin etmeye yarar.

    genel manada güzel bir taslak olmuş, aslında çok da uzun olmasına da gerek yok. böyle iyi gibi.

    yürüyedurun!

mesaj gönder