1. başıma bir şey gelmeyecekse reddettiğim haktır. nedenlerine gelmeden önce kesinlikle homofobik bir insan olmadığımı belirtmek isterim. homoseksüel insanlarında toplumda, tıpkı heteroseksüel bireyler gibi 'ahlak kuralları' içerisinde yaşaması gerektiğine inanan bir insanım.

    bu hakkı reddetme gerekçeme gelecek olursak şöyle açıklayayım: homoseksüellik "doğal"(doğanın özünde olan) bir cinsel tercih olmadığından ve bir takım genetik veyahut psikolojik nedenlerden ötürü ortaya çıkmasından dolayı, bu tür ilişkileri gayet normelmiş gibi görmem ve topluma bu şekilde empoze etmenize müsade etmem mümkün değildir. tabi ki bu demek değil ki homoseksüel bireylere karşı düşmanım. asla, ben insanı insan olduğu için seven bir bireyim. fakat heteroseksüel bekar bir birey 'bile' çocuk sahibi olmaktan mahrum bırakılıyorken (geçekli sebepleri tabiki var) homoseksüel bireylerin bu tür talepleri komik geliyor açıkçası.

    toparlayacak olursak; seks ve aşk dediğimiz olgular insanın neslini devam ettirmesi için oluşan/yaratılan kavramlardır. homoseksüel bir bireyin evlat sahibi olması, edindikleri çocuklardaki hayat algısını kökten değiştirebilir. böylesine hassas bir konuda hak talep etmek kusura bakmayın ama sapkınlıktır.

mesaj gönder