1. patavatsızlık örneği sergilemiştir.

    belki bir espri yapmak istedi ama orasi, hem de oyle bir konuda espri yapılacak bir yer degil. ölen ve yaralanan insanlar var çünkü. hassas bir mevzu.
  2. ihtişamlı bir mezara gireceğini tahmin ettiğim mal ve para zengini birisidir.
    vasiyetinde, mezarına maddi olarak gülden daha değersiz bir çiçek bırakılmaması konusunda bir madde bulunuyor olabilir.
    tabi eğer fani olduğunu unutmayıp bir vasiyet yazdırdıysa.
  3. görgüsüzlüğü ile cem uzan kardeşimizi beşe katlayan, gelgelelim oz adlı dizideki (izleyen bilir) vern karakterine de tip olarak fazlasıyla benzeyen yurdum zengini.
  4. başarılı iş adamı. siz sosyal medyada memleket kurtarırken adam metrekaresini 1 dolara aldığı tarla vasıflı arazilerin imarını çıkartıp, metrekaresini 5- 10 bin dolara satacağı rezidansların inşaatını yapıyordu. hata ettik. ailelerimiz bize onurlu olmayı namuslu olmayı öğreterek kötülük etti. iyi eğitim almak ve bilgi yüceltildi. ama beyler ''money talk''. kabul edin. şu an eğer paraya çevrilememişse, o doktoralarınızın mastırlarınızın hiç bi önemi yok. kiranı bile ödeyemezsen kimse sana uzay mühendisisin diye kız vermez. adama ağız dolusu küfretmek isteyişinizin sebebi, onun hak etmediği bir yerde olduğunu düşünmeniz. oysa ''yükselen o değil alçalan duvarlar''. siz kendi duvarlarınızı yükselttiniz ülkeye uygun olmayan meslek seçimleri ile. aslında sizi kızdıran kendi çeresizliğiniz ve yanlış ata oylamalarınız. çok iyi basket antrmanı yaptınız. ama çıkacağınız maç futbol maçıydı. haydi geçmiş olsun, şimdi sol alttan seri eksileyebilirsiniz.
  5. serveti, sermayesi ile sahte, yılışık bir saygıya mazhar olan, etrafındaki çıkar grupları nedeniyle gerçek kişiliğinin farkında olamayan, başarı; toplumumuzda varolan baskın anlayıştaki gibi eğer mal- mülk edinim oranıysa başarılı ancak insanlık değerleri açısından oldukça başarısız, etik olmayan insan.

    başarı, insani değerler bağlamında kıstas olamayacak kadar görecelidir.

    benim için pazar günü çoğu insan tatildeyken, geç kalktığım ve bakkala ekmek almaya giderken gördüğüm, işini saygıyla yapan temizlik işçisinden her anlamda daha başarısız ve değersizdir.
    ozee
  6. bize çocukluğumuzdan beri öğütlenen şey durumun iyi olsa bile durumu senin kadar iyi olmayan insanları düşünerek görgüsüz davranmamamız hal hareketlerimizde dikkatli olmamız gerektiği idi. konuştuğumuz konuları bile bulunduğumuz ortama dikkat ederek konuşur (örn: giyim kuşam, yemek vs. ) giyeceğimiz kıyafette ortama göre abartıya kaçmayacak şekilde giyinir. insanları incitmemeye özen gösterirdik. ama şimdi bakıyorum da swarm da check-in lerinle konuşulur, instagramda paylaştığın mekan,yemek,lüks şeylerle beğeni toplar bir toplum olmaya başladık.. hal böyle olunca malum şahıslar da bu şekilde kendine prim yaptığını düşünüyor sanırım..
    yaza
  7. yaptığı hareket çocukça bir hareket ve çocuklarda hareketler ilgiye göre şekillenir.

    yani ali ağaoğlu bağlığındaki yorum sayısını 21'den 22'ye çıkarmak daha sonra bu tarz bir olayın yaşanma ihitmalini de 22/21 oranında artırmak demektir bence.

    görmezden gelinmesi gereken.
  8. görgüsüzlüğün, iticiliğin yaşayan en büyük örneğidir.
    sucuk
  9. iyi olan şey: kaç yaşında bilmiyorum ama konuşmayı öğrenmiş nihayet dedikleri az çok anlaşılıyor artık. kötü olan ise söylediklerini duyup anladıktan sonra eskisi gibi kem küm etmesinin çok daha faydalı olduğunu görmemiz. ortanca hanımınla mutluluklar laz müteahhit, keşke hiç yüzünü görmek, söylediklerini duymak zorunda kalmasak.