1. badi'mdir.
  2. candır. sevilir. takip edilir. sevgiler hep onunla olsundur.
  3. kibar bir hanımefendidir kendisi.

    arada zumzuk gelebilir :)
  4. Hakkında yapılan son yorumdan sonra merak edip yazılarını biraz kurcaladığımızda ilginç sonuçlara ulaştığımız youser.

    (bkz: #124700) nolu yorum Buradan,

    (bkz: #126766) bu yorum ise Buradan bariz alıntı. Yazar, Sevil atasoy ve Avram ventura'dan ciddi intihaller yapmış.

    Kendisiyle alıp veremediğim bir şeyim olmadığından ve dahası kendisini hiç tanımadığımdan dolayı yazıp yazmama konusunda tereddüte düşsem de susabileceğim bir konu olmadı bu. Yaptığının adı emek hırsızlığıdır ve bunun suç olması bir yana ne kadar çirkin bir şey olduğunu tartışmak istemiyorum. Umarım yaptığı yanlışlardan bir an önce vazgeçer!
  5. gece empyrium - saviour'ı istemiştim, okudu ama çalmadı fark etmedim sanmasın ehehe.
  6. bu akşam akıllara düşmüş youreads'in kaybettiği en büyük değerlerden biri.
  7. cliffi en çok ben eleştiririmcilik, ama severimcilik.

    cliff çocuk mu yada farkında değil mi ne bok yediğinin de kazanması size düştü?

    kendisini tanımıyorum ama görünce dayanamadım. sanırım youreads annesi, herkesi kazanmaya çalışıyor.

    not: cliffin ataerkil küfürleri savurduğu yazarlardan biriyim, hem de sevdiğim insan üzerinden.

    not 2: çokk afedersiniz ama cliff kim mk???
  8. tanım: keyifli bir yayın yaparken, yayını gasp edilen yazar.

    olay akşamı yayında olan biri olarak koparılan bu gürültü kirliliği hakkında bir şeyler söylemek isterim. bona o akşam keyifli keyifli yayınını yaparken, sohbet sayfasında bir anda alevlenen bi tartışma ortamı oldu. bu sırada bona yazılanların geçici bir tartışma olduğunu düşünerek yayına devam etti. daha sonra bu tartışmanın dozu şiddetlenerek; hakaretler, küfürler havada uçuşmaya başladı. bu yazılanları gören bona'nın yayındaki enerjisi, belli etmemeye çalışsa da bir anda düştü zaten. tarafları sakinleştirmeye çalıştı, bu seviyesizliğe bir son vermeleri gerektiğini belirtti. anonsa girmeden iki şarkı art arda girdi. taraflar gazı almışlar, susarlar mı hiç. birbirlerine giydirmeye devam ettiler. sonra yavaş yavaş konu değişmeye başladı, arka arkaya şarkılar girdi derken yayın bitti falan filan.
    kendi yayını gasp edilen bona, doğal olarak rahatsızlığını belirtme ihitiyacı duyarak sözlükte kişi ismi belirtmeden bir şeyler yazmış.

    gelelim olayı iyice büyüterek nikaltı gaspı yapan xururuca'ya. bona dea yayınında yaşanan saygısızca yazışmaların kendi yayınında bir daha yaşanmaması için ve olayı kişiselleştirmek istememe düşüncesiyle isim vermeden dile getirmiş. kertenkele dansı yapan bağcılar gençliği özgüveni taşıyarak, olayı kişiselleştirmeye, trollvari hareketler yapmaya ne gerek var be heyecanlı arkadaşım? ayrıca sana hakaret yapılırken bona'nın sana güldüğü yoktu ki. hangi uzvun elementidir bu hayal ürünü? bona zaten tüm yazılanları okumuyor yayında konuşurken. kaldı ki yazılanlar ona 25-30 saniye filan geç düşüyordu. anlık yazılanlara gülmek diye bir şey söz konusu değil.
    hakaretleri yediğin kişilerle iletişime geçmek ya da açılan genel başlığa rahatsızlığını iletmek yerine, olayı kapatmaya çalışana nikaltı ergenliği yapman saygısızca bir hareket.

    sonunu düşünerek kahraman olma düşüncesine mi kapıldın yoksa? çok takılmamak lazım bazı şeylere, şeapmamak lazım.
  9. istikrarlı bir yazı çizgisi olan, aktif yazar; kendi dahil olduğu konularla ilgili literatüre hakim bir şekilde yazılarını da paylaşmakta, değerli insan.
  10. yaşadığı şehirde cinayet işlemeyeceğim yazar. http://youreads.net/yorum/37871
    gerçi bir seferde tüm insanlığı yok edecek biyolojik bir silah üzerinde çalışıyorum.
    yine de riske etmeyelim.