1. seher vakti olmayı isterdim. düşünsene sana özel seher yeli var, güzel güzel adına yazılmış türküler var, aşıkların var.. bunların daha da üstünde kuranda senden bahsediliyor ve o zaman diliminde edilen duaların kabul edileceği belirtiliyor. bana göre, bu vakitte uykunu en tatlı yerinde terkedip, ellerini açmak ve dua etmek gerçekten de samimiyet isteyen bir durum ve o samimiyetin hem karşılıksız kalmayacağına hem de kişiye psikolojik açıdan huzur katacağına inanıyorum.. malumunuz, güneşin doğuşu ve batışına göre denk geldiği saat değiştiği için net bir zaman veremiyorum :)
  2. sabahın ilk saatleri olurdum. dünyanın daha masum göründüğü saatler o saatler çünkü. sessiz, ve umut dolu...
  3. 10.05 - onu hep geçerdim ve geçerken üzülürdüm. geride bıraktığım, bırakmak zorunda olduğum için.
  4. günün herhangi bir saati olabilirim. yeter ki o saat birilerinin birilerine sarıldığı saat olsun. aşkımız daim olsun.
  5. altı kırkbeş, sabah olan.
  6. pazar 22:00

    ne kadar bunaltıcı, depresif bir gün-saat değil mi ?
    bey
  7. 23.59. asla yeni başlangıçlar yapamadım.
  8. ilk önce ne gibi haklarımız oluyor günün o saatinde, mesela zamanın bir süreliğine durdurma hakkı olsa kesinlikle 07:10 diye cevap veririm. çünkü sabah ki alarm saatimdir. çaldığında uyanırım ancak kendime beş dakika uyanma payı bırakırım yatağın içinde. işte uyanma anını uzatabilmek için o dakikada zaman dursa yarım saat sonra devam etse hayat felsefem 07:10 olur.
  9. günün doğuşundan 15 dakika önce falan.kim ne derse desin o saatlerdeki huzur,serinlik her mevsim aynı güzellikte.
    eale
  10. saat değil de güneşin battığı an olmayı isterdim.
    nerede, hangi koşulda olursam olayım kitabımla güneşin gizlenişini izlemek büyük keyif.