1. türkiye' deki ilahiyat profesörünün "cinsel ilişki esnasında şeyhinizi düşünün." açıklamasının ardından, heykellerin bir tarafını "açıkta" görmelerine mi şaşırdık? şaşırmayalım, tecavüze yelteneceklerini hayal ettiklerinden hep bunlar zaten.
  2. fethiye belediyesi'nin yaptığı açıklamaya göre, müstehcenlik sebebiyle değil; asıl anıtı gölgede bırakacak kadar büyük olması sebebiyle gerçekleşen olaydır. o devasa balerinlerin anıtı ikinci planda bırakacağını dikildikten sonra anlamak biraz acayip olsa da, mesele müstehcenlik olsa asıl anıtı da pek yaşatmazlardı diye düşünüyorum.
  3. gencecik kıza tecavüz edip öldürdükleri yetmedi, anısına yapılan heykellerin bacaklarına bakıp tahrik oldular, bin yıl geçse dahi insan olamayacak mahlukatlarla başımıza bir iş gelmeden şansına yaşıyoruz.
  4. tayyip erdoğan'ın kars'ta insanlık anıtı'nı yıktırması zihniyetin göstergesiydi aslında, balerin heykeline de "karıların bacakları çok açıkta" diye bakabilir bunlar.
    gericilikle savaş türkiye'nin ölüm kalım savaşıdır, bu kadar net.
    flute
  5. iş makineleri ile insan, hayvan, ağaç, sanat ve bilumum güzel şeyi karşı karşıya getirebilmiş zihniyetin son marifeti.
  6. soramazsın da sorsan,

    -kadın cinayet ve tecavüzleri için ne gibi politika izleyeceksiniz efendim ?

    +kadın cinayetleri ve tecavüzleri bunun gibi ucube heykellerden oluyor.

    derler.
  7. olay kötü tamam fakat vince neden vurgu yapılıyor. elle mi kaldıracaklardı? ayrıca bu ülkede sanata ve kadına ne zaman değer verildi ki şimdi yapılanlara şaşılıyor?
    psk34
  8. vay arkadas, taş heykelden tahrik olanlarda mi var?
    bu nasil bir yoksunluk halidir?
    ülke adina utanc verici bir durum.
  9. ona oyle demeyelim de; yeni turkiye'nin tecavuzden kurtarma operasyonu diyelim.
    yeni turkiye'nin turbe kacirma operasyonuna golge dusurmek icin gundeme getirdikleri, yeni turkiye'nin yeni ve basarili tecavuz magduru kacirma operasyonudur. belediyemiz destan yazmistir.
  10. ülkemizde zaten sanata ve sanatçıya verilen değer yerlerdeyken en çok şiddete uğrayanlardan biri de direkt sözlü olarak veya eserlerine yapılan tacizle heykel sanatçıları . herhalde özgecan'ın adının bulunduğu parka bir fıskiye yapılmasını daha uygun görecekler. sanırım sıradaki hedefleri de lunaparklardaki balerinler olacak.