1. ilahiyat profesorlugu kavraminin ortadan kalkmasi lazim. su demeci veren adamla ekonomi profesoru ya da kalp cerrahi bir mi ? profesorluk kavraminin icini bosaltmaktan baska ne ise yararlar anlamam. gun gecmiyor ki bir ilahiyat profersorunden sacma bir aciklama gelmesin.
  2. '' ilahiyatçı profesörden bereketli çocuklar '' adlı bir kitap çıkarır ise güzel satar.
  3. ilahiyat profesörü değil profesörümsü. profesörlük ünvanı bu kadar ayağa düşmüş olamaz. bu adama (pardon adam dedim) profesörlük ünvanının p'sini vermemek gerek.

    ayrıca söylediklerinde doğruluk payı varsa zamanında anan/baban şeyhini düşünmüş olsaydı senin gibi sapkın bir adamın söylemleriyle sinir krizi geçiriyor olmazdık.
  4. artık alışılagelmiş bir haber olduğu için pek şaşırtmadığım açıklamadır.

    şimdi bu kişinin erkek olduğunu düşünüyorum kadınsa bu açıklama daha vahim boyutlara ulaşabilir zira.

    eşi ile ilişkiye giren erkek 'hoca' sını düşünüreknasıl ilişkiye girebilir yahu o an içerisinde aklına bir erkek gelecek ve aynı şehvetle ilişkisine devam edecek.

    (bkz: insan gerçekten hayret ediyor)
  5. belki adam iyi niyetinden söyledi. belki adam erbabı olduğu güruh gereği "şey" diyemedi de "şeyh" dedi.. belki "şeyinizi düşünün" diyordu alt metninde... olamaz mı yani? ayıptır ya.. hemen karşı çıkıldığı için utanmalısınız bence arkadaşlar..

    şaka lan şaka.. iyice kafayı sıyırdılar dedirten sapık beyanıdır.

    ama n'apıyoruz, çok görmüyoruz değil mi arkadaşlar? imam n'aparsa cemaat n'apardı?
  6. ilim irfan dini olarak başlayan islam'ın tüm dinlerden daha dogma ve her unsuru tek yaratıcıda toplama merakına dönüşmüştür. cahilliği yıkacağız diye başlanan kampanyalar cahillerin eline düşerek ilimi reddetme halini almıştır. son zamanlarda islam felsefesi yorumları amerikanın demokrasi götürme hikayesine dönüştü. demokrasi giden ülkeler nasıl intihar komandosu ihraç eder hale geldiyse, islamla huzur vaadedilen beyinler de birer intihar içindeler.

    sorgulamak ezberlemek,
    eğitmek dogmalaştırmak,
    sevmek sevişmek halini aldı

    dini anlatmak için çıkılan yolda duygudan, merhametten, paylaşmaktan, anlamaktan muaf bir nesil büyütüldü.

    inananlar bile artık geleceği tek cümleyle özetliyor. "sonumuz hayrolsun"
  7. acilen bu zatı rocco siffredi üniversitesine göndermemiz lazım. biri yetkililere bildirsin ne bilim bimere falan yazsın
    jedi7
  8. bu yontemle; iliski sirasinda roberto carlosu dusunerek milli takimin ve turk futbolunun sol back ihtiyacina merhem olabiliriz.
  9. 6 yıldır uğraşıyorum sdü'de gel gör ki bitmiyorlar.
    eşeyli eşeysiz falan derken bunlar üremede çığır açtı şeyhli üremeyi buldu. adamlar çalışıyor.
    dakk