• izledim
    • izliyorum
    • izlemek istiyorum
  • youreads puanı (8.50)
suits
2011 yapımı, usa network kanalında yayımlanan televizyon dizisi, çok zeki olmasına, okuduğu her şeyi unutmamasına rağmen üniversiteden mezun olamayacak kadar tembel olan mike ross'un, eğitimini tamamlamamasına rağmen manhattan'da harvard mezunu bir avukatmışçasına işe girmesi ile başlıyor.


  1. 9. sezonun yeni bölümleri yayınlanmaya başlamış. sanki günden güne eriyen bir buz dağına dönüşmeye başladı gibi artık suits. bölümler kendi içinde bir tekrara düşüyor. umarım toparlar. belki de artık bitirmenin zamanı da gelmiştir.
  2. hukuk'u sevdiren dizi. fakat kelime oyunlarını ve bir çok dava ile ilgili cümleleri toparlamak anlamak gerçekten abd kültürü ve iyi derecede hukuk bilgisi istiyor.
    lütfen biraz daha atraksiyon.
    en beğendiğim karakter tabiki de donna!
  3. 4. sezonunun giriş bölümüyle bıraktığım dizidir. mike sürekli rachel ile saçma romantik haller veya aptal tartışmalar içinde, harvey bir manzarasına bir yatakta uzanan hatuna sırıtarak bakıyor, anladık çok hatun götürüyor. louis haricinde sevdiğim bir karakter kalmamıştı dizide. hukuk ve hile üstüne kurulu bir diziyi pembe diziye döndürmüşlerdi daha fazla tahammül edemedim, tavsiye etmiyorum.
  4. bazi izleyicilerinin ove ove bitiremedigi, yeni sezonu icin gun saydigi. muhtesem super gucleri olan bir adam ve yine yaninda calistigi muhtesem otesi yakisikli/karizmatik/zeki/istedigi herseyi elde eden/eglenceli/zengin patronunun hikayesini anlatan sozde hukuk dizisi.

    yil 2015 ve hala boyle have it all karakterlerle dizi satan yapimcilar, bunu izleyen izleyiciler var. the good wife gibi belkide suan televizyondaki en iyi islerden biri yayindayken suits'e hukuk dizisi demek komiktir.