1. bu saatte işe mi gidilir emenike ?
  2. akşam olsa da yatsak.
  3. kaç yaşıma geldim hala pazar akşamı stresi... yeminne pazartesi daha rahat oluyor ama pazar gece öyle mi? her an içeriyi ütü kokusu basacak ve ben sandalyenin üstünde jilet gibi ütülenmiş okul formamı bulucam ve bizimkiler bitme jeneriği duyulacakmış gibi geliyor..
    pöff. sanırım uyku vakti..?
  4. ülke mi kötüye gidiyor ben mi kötü senaryo kuruyorum kafamda başkanlık sistemine geçiyor olmamiz (yüksek ihtimal) ortadoğu daki kaosun başlangıcı bircok ulke de bu şekilde başladı. resmen ister istemez içimizde saflara ayrılmış olmamiz laikciler ve ak parti destekçileri bu bölünmüşlük en kötüsü. bu kadar keskin saflara ayrilan bir ülke de gelecek nasil olumlu olabilir ki!
    ashes
  5. the last of us soundtrack eşliğinde hearthstone oynasam mı acaba ? bilemiyorum altan. bilemiyorum.
  6. ne yapacağım bu kendimle
    bir türlü karar veremiyoruz
    kendimden sıkılmam büyük tehlike aslında
    bir an önce kendimle vakit geçirecek mutlulukları temin etmeliyim.
  7. dolaptaki ketçapı bitene kadar yicem.
    üzerine de turşu ohhh misss :)
  8. insan sevilmek için çaba harcar mı , yoksa bazılarının kaderine kodlanıp mı geliyor? yeni sürümü yok mu bunun?
  9. insanlıktan, hoşgörüden ne ara bu kadar uzaklaştık.
    oy vermeye gittim az önce gördüğüm tüm türbanlılara içimden küfrediyorum aq evetçisi diye. polislere nefretle bakıyorum. kaldı ki annemin işi dolayısıyla birçok polisin elinde büyüdüm denebilir çok iyi insanlar vardı ama artık öyle bir nefretle doldukki birbirimize , en ufak fikir ayrılığına tahammül edemez hale geldik
    wtf
  10. sevdiğim başka sevenim başka. boşveriyim öyleyse. hayata bak. şu yapılacaklar listesi neredeydi? hah tamam şunları yapayım sevdiğim ve sevenim bir olmasa da farketmez.

    her gece rüyamda aynı tabloyu neden görüyorum acaba. şu ingres'in ünlü tablosu, hani beyaz tenli çıplak bir kadın sırtını dönmüş. yer yer kıvrımlı. farklı mekanlarda duvara asılı buldum. ingres'i bana ilk defa gösterdiğinde daha tanımıyorduk birbirimizi. uzun zamandır aramıyor. evlendikten sonra değişti mi ne. muhakkak değişir insan. suç değil ki bu. ingres sen ne işsin acaba.

    şu kariyer planlarımı yoluna soksam da artık huzur denen o rahatsız koltuğa otursam. spor mu yapsam acaba. daha dayanıklı olurum belki. meeeeh. konsatrasyonumu dağıtırsa iyi olmaz.

    neyse bu kadar kendi kendime yazdığım yeter. aha bunları tam şu an düşünüyor dum.

    ey aşk neredesin.. gel de cebimdeki 3 kuruşu çay alıp ezelim. paramız bitince de evde termosa koyar getiririz. ulan ne üzdüler beni ya. 2014 ne boktan seneydi.

    yatıyom galiba. çav. bide bu ne laaa? böyle başlık mı olur