1. Dün itibariyle mac ve Windows için masaüstü uygulamasını piyasaya sundu. Uygulama Whatsapp web tarzında çalışıyor. Uygulama ile telefonu eşleştirilip kullanabiliyoruz. Desteklediği sürümler maç os 10.9+ Windows 8+

    İndirmek için tıklayın
  2. son güncellemesiyle emoji kullanımını sıfırlamayı amaçlamış olan uygulama. resmen sinir bozucu yeni gelen o tuhaf şeyler..
  3. ben yeni durum yazmaya hazırlanırken arkadaşımın whatsapp snape dönmüş demesiyle yıkıldım.
  4. son güncelleme ile sıçan uygulama. neden a.k neden yani ?

    atarımı yaptıktan sonra biraz analiz kasayım.
    öncelikle facebook, instagram ve whatsapp'ın facebook şirketinin tek elinde olduğunu unutmamak lazım.
    bir diğer nokta ise, yakın zamanda whatsapp kullanıcılarını yine büyük tepki alan bir reklam sözleşmesini kabul etmeye zorlamıştı. o zamanlarda homurdanmıştık. sonradan unuttuk gitti. ama bu büyük oyunun en önemli adımlarından birisiydi.

    bu üç büyük uygulamadan ikisinde çok başarılı olduğunu düşündüğüm reklam modelleri uygulanıyor. fakat whatsapp'ın ciddi kullanıcı sayısına sahip olmasına rağmen uygulamada şu ana kadar son kullanıcıya yönelik reklam modeli uygulanmadı. mark kardeşimiz artık 19 milyar doları amorti edebilmek için silahları sahaya sürmeye başladı belli ki.

    benim tahminim whatsapp kullanıcılarına bu hikaye olayını iyice kabul ettirip yakın zamanda instagram'daki gibi hikaye aralarına reklam sokuşturma yöntemi ile whatsapp'tan para kazanmaya başlayacak.

    bu whatsapp da çok bozdu diyen arkadaşlara (bkz: telegram) 'ı önermeden entry'i bitirmek istemiyorum. deneyin seveceksiniz.

    eyyorlamam bu kadar.
    atom
  5. an itibarıyla gidik olmuştur.buradan bütün flörtlerime sesleniyorum vatsap düzelene kadar telefonların başından ayrılmayın daha hiçbir şey bitmedi biz kazanacağız.

    edit : 10 dakika sonunda geri döndük.
  6. arama ozelligini acmak isteyen arakadaslara yardimci olabilecegim uygulama.
  7. arama özelliğini pek de önemsemediğim bu haliyle de iş gören uygulama.
  8. arama özelliğini cidden merak ettiğim uygulama.
  9. arama özelliği windows phone'a gelmeyen uygulama
  10. sesli arama özelliğini kullanmaya dusunen maymun tarafından hak kazandığım uygulama. çok teşekkürler.