1. youreads, yazılım ekibine güvenlik konusunda eski bir hack sitesi admini olarak yardımcı olabilirim. bahsi geçen saldırıları pm olarak atarsanız ortak bir yol çizebiliriz.

    youreads her açıdan desteklenmeli, yazarları önemseyen bir yapısı var. ve en önemlisi samimiyet.
  2. sms ile mobil bağış toplama imkanı olsa güzel olurdu.
    sadece dernek ve vakıflar değil ticari olarak da bu hizmet satın alınabiliyor. prosedürünü ve masrafını bilmiyorum. sadece bir öneri olarak sunuyorum. kredi kartı, banka hesabı olmayan ama telefonuyla bağış yapma potansiyeli olan insan sayısı daha fazla olduğunu düşünüyorum.
  3. youreads gerçekten güzel bir platform, dünden bu güne baktığımızda site daha kullanılır hale gelmiş durumda. burada üyeliğini tamamlamış ve içerik oluşturacak yazarlar için yukarıda da belirtildiği gibi bir manifesto yayınlanması durumunda bağlılık oluşacaktır ve ben de seve seve bağış yapmak isterim. aslında şimdi de istiyorum, bana alternatif sağlamış güzel insanların, bu güzel siteyi iyileştirmelerini isterim ancak bir manifestoyla bu iş tadından yenmez bir hale gelebilir.

    ayrıca bahsettiğim bağlılığın temelleri oluşmaya başladı bile, bir konuda uğraş vererek, üzerine düşündüğüm şeyleri yazacağım yer burası olacak. ekşi'ye de gündem kalabalıkken şöyle bir bakmaya girerim belki. tıpkı twitter, haber sitelerine yaptığım gibi.

    mobilden girenler için paypala girmekle falan zaman kaybettirmeyin bi ıban no'su yazıverin.

    admine sevgiler...
  4. buraya gireli şunun şurasında 3-5 gün oldu. bu kısa süre içerisinde edindiğim izlenim ekibin ve yazan insanların çoğunun bakış açıları verimli kullanılabilen,faydalı bir ortam yaratma yönünde olduğunu düşünüyorum.umarım bundan sonrada böyle devam eder.
    bir entry'de dile getirilen (kimin yazdığını ve başlığını hatrlayamadığım için kendisinden özür diliyorum) geleceğe dönük yönetim politikaları amaçları ve başka yerlerde yönetim anlamında şikayet edilen konuların burada yaşanmayacağına dair oluşturulabilecek bir platformda tartışılarak bir sonuç bildirgesi ortaya çıkarılması ve yönetim de dahil kabul edildiğinin deklare edilmesi herkesin burayı sahiplenmesi açısından oldukça faydalı olacaktır kanısındayım.
    böyle bir platform oluşturup benim gibi hayatını işçilik yaparak kazanmış ve halen kazanmaya çalışan yaşını başını almış bilişimle bile otuz yaşından sonra tanışmış birini bile burada yazı yazmaya razı eden özellikle kuruluşunda ve halen tüm emeği geçenlere çok teşekkür ediyor ve elimden gelen desteği vereceğimi paylaşmak istiyorum.
    iban meselesinin ben de bağış toplama açısından çok faydalı olacağını düşünüyorum.
  5. elimizden geleni ardimiza koymayalim gençler herkes niye burda oldugunu biliyor zaten...
  6. iban numarası verilirse destek olacagım durum. açık bi şekilde mertçe istenen yardıma kayıtsız kalamam.
  7. banka kredi kartımı ulaştırınca destek olacağım olay.
  8. 10 tl ile katildigim destek kampanyasi. uzun vade icin baska seyler planlamak gerekli diye dusunuyorum. abarti olmadan reklam gosterilebilir.
    melih
  9. henüz üye olduğum lakin aşırı beğendiğim bu güzide sitenin daha çabuk büyüyebilmesi adına sık sık yapılması gereken kampanya. konsept ve tasarım dehşet. ilerleyen günlerde mutlaka destek olacağım.
  10. başlıkta diğer yazarların belirttiği gibi,malum platformdaki " ben dedim olacak,onu da yaparım bunu da alırım " zihniyeti nedeni ile buraya gelen çok sayıda insandan biriyim. burası -şimdilik- kurtarılmış bölge,bağış yapılmasını kesinlikle destekliyorum.

    ayrıyeten,konu ile ilgilenen biri mobil uygulama işine el atsa fena olmaz sanki^:çok iyi olur çok da güzel olur^
    kg