1. bir gün bilgisayar programcısı olup dünyadaki tüm insanların bilgisayarlarına girebilmek şu peyin yıkayan oyunları dünyadan silmek. bir bilgisayar yazılımı yapmak virüs gibi hiç bir sorunu olmayan...
    tabi bunlar bir gün tarih olacak bilgisayarlar lens olup insanların gözlerine takılacak hiç bir zaman isteğimi gerçekleştiremeyeceğim tabi 100 yıl sonrasını göremezsem....
    aslında önemli olan sonsuza dek güzel dostlarla beraber yaşamak onlar yanımda olsun yeter.
  2. bir gün o kadar iyi anlayacağım ki insanlığı, onu değiştirecek gücü kendimde bulacağım. bu olmasa bile benim kadar hevesli ama dar imkanlı olanlara fırsat sunacağım.
  3. değişim.

    bunu arzuluyorum.
    günlerim bunu düşlemekle geçiyor.
    her şey değişir fakat ben bu değişimi yönetmek istiyorum. benim istediğim yönde ve benim istediğim yolla olmasını istiyorum. sonuç olarak da gün içinde zaman fark etmeksizin dalıp gittiğimi fark ediyorum. o an içinde bulunduğum durumu değiştirdiğimi hayal ediyorum, başka olsa nasıl olurdu? hatta o anın hayal ettiğim şeklindeki kusurları da saptayıp çözümler üretiyorum, değişimi de değiştirdiğimi hayal ediyorum.
  4. Latinoamérica şarkısına eşlik eden kadınlardan biri olmak isterdim. ve mesela bu şarkıya eşlik eden kadınlardan Totó la Momposina ile aynı sahnede şarkı söylemek. olur mu olmaz ama hayallerimize hiç kimse ambargo koyamaz. değil mi?
  5. fil evlat edinmek.
  6. paranın amacım değil aracım olmasını istiyorum ve hu multi zengin olmakla iligili değil, istediğimi ve benim için değerli olanı yapabilme gücü ile ilgili.

    bir de huzur olsun...
  7. peyami safa kitaplarını ingilizceye tercüme etmek.
  8. aylık 10k $ gelir. (tam zamanlı iş hariç)
    yattığım yerden, sistematik bilgi değerlendirmesi ile.
    şimdilik 500$ seviyesindeyim.

    ay hadi inş...

    edit : 600e yürüyoruz, hadi hayırlısı.

    edit2 : yaşasın 800 !!!
    yalan
  9. köye bi tane winter cabin yapmak.
    kuz