1. üzülerek söylüyorum maç en iyi skorla bitti.. 5 gol atabilecekleri maçta şansımıza 1 gol atabildiler. takımın en iyisi dediğimiz kaptan bile 60.dakikada oyundan alınıyorsa yazık bu millete. malesef maçlar son 2 dakikada adam akıllı oynamayla kazanılmıyor.
  2. izlediğim 5 maç ve 10 takıma arasında ne yaptığını bilmeyen tek takım olabiliriz sanırım.

    arnavutluk bile kaliteleri olmamasına rağmen bir disiplin içerisinde oynadılar ki eksik olmalarına rağmen maç sonunda %100'lük bir golü kaçırmışlıkları vardı..

    neyse eksiklere gelirsek;

    -mehmet topal stoper oynamaz bunu bir milyon kez söyledik
    -arda turan 6 ay oynayamayacağını bile bile barcelona'ya gittikten sonra kendisine bel bağlamamamız gerekirken birşeyler yapsın diye ayağına bakmamız çok gülünç.(ulan rakitic'e diş göstermek için bile oynaman lazımdı bu maç) ama beyimiz ben oldum havalarında ne yazıkki
    -emre mor 18 yaşında ama takımın tek umudu olması milli takımın durumunu açıklar nitelikte
    -cenk tosun tercihi doğru ama kanatta hızlı adamlarla oynamamız gerekiyor bence. bu tercihimizde belki komik gelebilir ama bence olcay şahan'dan yana olmalı zira volkan şen bugün yeterince kanser etti

    maçın bizim adımıza yıldızı kesinlikle direklerdi. çok zor kurtulduk diyebilirim. hırvatistan takım olarak iyiydi ama, 35'lik srna ilk yarı resmen ezdi geçti bizi.

    yazarken aklıma geldi de en güvenli bölge dediğimiz beklerimiz bile ne yazıkki yeterince iyi değiller.

    sonumuz pek parlak görülmüyor.

    ispanya maçında görüşmek üzere
  3. bkz: 12 haziran 2016 paris kuşatması