1. kişi/topluluk ve film kanalları başta olmak üzere elimden geldiğince katkı yapacağım.
  2. bir şekilde destek vereceğim etkinliktir. bilgi nedir ne kadar aktarılabilir ve ne kadar doğrudur, doğru var mıdır, var olmak nedir ayrıca bir şeyin var olması için ne gibi şartları vardır, gibi soruları kendi kafamda cevaplayıp siz bilgi ararlar için net bilgi ve tanımlarla geleceğim önümüzdeki yüzyılda. zaman denilen kavram neydi bu arada?
    lvssr
  3. youreads'den daha bir merhaba hoşgeldin diyenimiz olmasa da inşaat mühendisliği hakkında tanımlar ve mesleki terimler girerek (daha dogrusu kasarak) destekleyeceğim etkinlik.
    yurtdisinda haftasonu 2 gun tatili olan ve asosyalligin dibinde yapacak bisey bulamayan adama boyle gorevlerden bahsedilir mi, bittin sen youreads.
    betonlar dökülecek malalar vurulacak. acımayın yiğit ustalarım, koman yiğitlerim (*:swh).
  4. tanım başlıklarımızda, niceliğe değil niteliğe önem vermeliyiz dediğim etkinlik. yıllar sonra başlığımıza tıklayan kişi yeterli bilgiye ulaşabilmeli...
    örneğin (bkz: şu)
    (bkz: şu)
    nitelik olarak yetersiz gördüğüm başlık ise youserın affına sığınarak (bkz: şu) jargon mu bilmiyorum ama eyyorlamam bu kadar...
  5. ilaç başlıklarına yüklenerek destek vermeyi düşündüğüm etkinlik. sırf hacı abi oradan örnek verdi diye değil tabii ki. youserlardan biri ilacı merak ettiğinde farklı sitelere baktıktan sonra dönüp buraya da baksın, hatta gerekirse başlık altına yorum girenlerden fikir sorsun diye. özellikle ilaçların hastalık durumları dışında kullanımı arttığı için bu başlıkların faydalı olacağını düşünüyorum. herkesin şimdiden ellerine sağlık
  6. kimya sektörü ve kimyagerlik alanlarında destek vereceğim etkinlik. bide nacizane kocaelispor var.
  7. yoğun iş temposundan zaman ayırabilirsem matematik ve sinema konularında katkı sağlayabileceğim etkinlik. ben de niteliğin nicelikten daha önemli olduğunu düşünüyorum. sadece sayıyı artırma amaçlı bilgi girmeyip içeriğine de dikkat edersek daha iyi olur.
  8. mümkün olduğunca takip etmeyi ve açılan başlıkları gördükçe esinlenip yeni başlıklarla/tanımlarla katkıda bulunmayı düşündüğüm etkinlik.
  9. bende video prodüksiyon ve post-prodüksiyon konularında katkıda bulunmaya çalışacağım elimden geldiğince... yapabileceğim katkı, kullanılan ve bilgi sahibi olduğum bazı ekipmanlar, yazılımlar ve işleyiş prosedürlerini kapsar diye umuyorum.
  10. şu anda net bi konu düşünemiyorum ancak aklıma geleni yazacağım :)