1. cingıl bels cingıl bels!!

    veee geldik 2019'un son haftasına! 2020 yepyeni bir yıl, capcanlı gümbür gümbür geliyor!! ajandalar ve kedili masa takvimleri yerlerini aldı, tombalalar sandıklardan çıkartılıyor, milli piyango biletleri tükenmek üzere. 2020'ye hazır mıyız youreads ailesiiiiiii!!!!!

    ya 2019 ne ara bitti cidden...
  2. 2020 benim için 2019’un devamı olacak. o nedenle hazır olduğum kadar da heyecansızım. bu sene olan şeyler gelişecek, yeni şeyler olmayacak(öyle umut ediyorum) 2020 yatayda büyüme yolu olacak tıpkı 2010 gibi.

    umudunuzu kırmak istemem ama 2020 tırt olacak aslı her şey 2021’de olacak.
    abi
  3. 2020 resmi olarak yaşlandığımı hissettiren eşik. fakat dünyadaki dalgalanmalar, küresel kriz vs. beni umutlandırmakta. dünyada bir heyula dolaşır kim bilir.
    sezgi
  4. hayatımın hiç bir döneminde yapay bir gecenin, belki yaşamları tamamen ona bağlı tarım toplumlarında belirli bir ölçüde önemi olan yapay bir yıl kavramının yapay bir dönümünün önemli olduğunu düşünüp, o günle ya da o günden sonrayla ilgili özel planlar yapmadım.

    beni yeterince tanıyanlar bana bu tip sorular sormaz, toplu coşku veya histeriye kapılıp beni de bir parçası sananlarca sorulduğunda bol bol kafa yapan genel geçer şeyler söyler geçerim.^:swh^

    ama bu tip günler o yılın resmi işlemleri ve yine resmi olarak o yılın muhasebesi, değerlendirilmesi için önemlidir.

    ben bu iş için herhangi bir özel gün belirlemem ama mutlaka bir şeyler yapıp bu heyecan dalgasına ucundan kıyısından da olsa dahil olmak istiyorsanız, naçizane bence; tıpkı o resmi hesap kitap ciddiyetinde ve belirli bir ölçüde o incelik ve hassasiyette 1-2 saatliğine de olsa sene içinde ki planlarınız, düşünceleriniz, istekleriniz ve hatta düşleriniz, onlarda ki şu anda ki durumunuz, buna neden olan faktörler, etmenler, değişkenler ve onları değiştirme yolları üzerine biraz kafa yorun.

    hani o yabancı filmlerde ya da kitaplarda gördüğümüz bir elinde viskisi diğer elinde purosuyla yemeğe kadar rahatsız edilmemesinin kulaktan kulağa yayıldığı çalışma ya da dinlenme odasına çekilen kimsenin bulaşmak ve ters düşmek istemediği büyük patronlar gibi.^:swh^
  5. dün gece yarısı başlayan yıl :) yeni yıla pasta yiyerek girdim, yıl sonunda dr. nowzaradan başlığına yazmış olmam umarım :) tvde feriştah'ın fentezisi vardı, geri sayım öncesi kanalı değiştirdim şeytan doldurur diye ama :)

    sağlıklı, mutlu, sevilenlerle birlikte geçen, mali açıdan da rahat bir yıl yaşarız umarım :)
  6. oğlakların yılıymış, oğlakların yılı da oluyormuş, beklemedeyiz.
  7. ne pis yılmışsın be.
    abi