1. dk. 67 skor 0-3 golün adı lens...

    solda kendine yarattığı boşluklarla 2 defa çok tehlikeli geldi 3. seferde sol kanatta topla buluştu hızla ceza sahasına girdi rakipleri peşine taktı kaleye yaklaşınca topu sağa çekti vuruş açısını hazırladı ve farkı 3'e çıkardı.
  2. lens bey diyeceksiniz :)
  3. çok temiz kazandığımız maç trabzonspor'un etkili atağı olmadı gibi oyunda etkisi de olmadı. fenerbahçem daha çok fark atmadı ise kendi beceriksizliği yüzünden oldu.

    maçın hayal kırıklığı ismail köybaşı bize hasan ali kaldırım'ı arattın ya daha ne denir. maçın yıldızı tabi ki lens. pardon lens bey
    çok kritik bir 3 puandı bu bize zirve yarışından koparmadığı güya ezeli olan rakibimize olan üstünlüğümüzü de korumuş olduk.

    taraftar yönetim istifa sesleri ile stadı inletti. ama trabzon yönetimi akıllı davranmış maç eğer yeni stadyumda olsaydı açılışı fenerim yapacaktı onlarda bunu hesap etmiş olmalı ki stadın açılışını başka bir rakiple yapacaklar.
  4. lens'in olduğu her maç fenerbahçe galibiyete yakın taraftır. gerçekten bu lige çok fazla gelen bir oyuncu. onun varlığı sayesinde grinin en grisi fenerbahçe ortasahasına çiçek açtırıyor. eksikler çok var denmiş de bu takımda lens ve kjaer hariç (biraz da topal ve sow) hiç bir eksik o kadar da büyük bir eksik sayılmaz. önemli ve temiz bir galibiyet oldu. trabzon taraftarı da sanırım ilk kez bir fenerbahçe maçında bırak olayı, ufacık bir tatsızlık çıkarmadı. şaşırdığım noktada bu oldu şahsen. asıl tebrik bir fenerbahçeli olarak benden onlara geliyor.
  5. kırmızı kart olmasaydı çok daha keyifli olacağını ve mehmet topal'ın doksan dakikalık maçın seksen dakikasını elleri başında şaşırmış bir halde tamamladığını düşündüğüm maç. lens'in performansı müthişti. burada mühim olan bu performansı devam ettirebilecek kapasitede olması bence. mehmet ekici'nin trabzonspor'da kendini harcadığını düşünüyorum ayrıca.

    kaos bekleyen arkadaşları yanılttıkları için emeği geçen kim varsa teşekkür ediyorum.