1. chp sözcüsünün "milli irade dediklerinden sadece kendilerine verilen oyları anlayan, sadece kendisinin seçilmiş olduğunu düşünen akp, diğer seçmenlerin oylarının kendileri düşüncülerine göre bir öneminin olmadığını gösteriyor. 6 milyon oy almış bir partiyi parlamento dışına sürüklemek adına bir çalışma içerisine girmiş durumdalar." diyerek net şekilde özetlediği olay.
  2. normallestirmek denmiş sanırım olayı kucumsedigimden dem vurulmuş. siyasi görüşleri bi kenarı bırakmaktan falan bahsedilmiş. sanırım ben kendimi anlatmak konusunda sıkıntı çekiyorum. (kesinlikle siz anlamak konusunda sıkıntı crkmiyorsunuz (!) )
    hukuku hiçe sayan bir iktidar olduğu aşikar fakat iktidarın bu hukuk tanımazligi hukuka uygun yaptığı işleri de hukuksuz hale getirmez. evet bu işin açıklama yapılmaksızın gecenin bi vakti yapılması etik değil (hukukiligini tartışmaya gerek duymuyorum artık) evet olay üzerine sosyal medyaya erişimin engellenmesi despotluktur. ama şikayet ettiğimiz şeylere dikkat etmemiz gerektiğine dikkat çekiyorum. ortamı bulandırmanin lüzumu yok. bu insanlar ilgili suçları işledikleri iddiasıyla düzenlenen fezlekelere ilişkin devletin adlı kurumlarına ifade vermek zorundadır. şayet kendileri ifade için gelmezse bu işlem kolluk marifetiyle yerine getirirlir. nokta. var mı arkadaşım burada anlamadığın bişey. milli iradeye darbe diyosun bırak allahını seversen. asıl kalkıp ben tc nin makamlarına kendi ayağımla gitmem diye mahalle delikanlılığı yapmak bu ülkenin tüzel kişiliğine dolayısıyla halkına yapılmış bi saygısızlıktır.(bakin zorlayıcı ben de taraf olup gerginliğe katkı verebiliyorum)
    muhalefet etmek başka, mantıksız şekilde bağırıp durmak başka.
    iktidarın eli kanlı, fezlekesi olanların eli kanlı. ortalığı ellerinden geldiğince germek istiyorlar ve sen de buna ortak oluyorsun işte. tekrar belirtiyorum şikayet ettiğimiz şeylere, tepki gösterdiğimiz şeylere dikkat edip şeffaf olmaya davet ediyorum herkesi.
  3. etrafımızdaki pkk sempatizanlarını ortaya çıkarmıştır.
  4. inşallah terörle topyekun mücadele 2012'deki gibi yeni bir çözüm! denemesiyle akamete uğramaz.
  5. ''düşüncelerine katılmıyorum, ama senin düşüncelerini savunma hakkını sonuna kadar destekleyeceğim.'' voltaire
    ryu
  6. saraylar saltanatlar çöker
    kan susar bir gün
    zulüm biter.
    menekşeler de açılır üstümüzde
    leylaklar da güler.
    bugünlerden geriye,
    bir yarına gidenler kalır
    bir de yarınlar için direnenler.
    şiirler doğacak kıvamda yine
    duygular yeniden yağacak kıvamda.
    ve yürek,
    imgelerin en ulaşılmaz doruğunda.
    ey her şey bitti diyenler
    korkunun sofrasında yılgınlık yiyenler.
    ne kırlarda direnen çiçekler
    ne kentlerde devleşen öfkeler
    henüz elveda demediler.
    bitmedi daha sürüyor o kavga
    ve sürecek
    yeryüzü aşkın yüzü oluncaya dek!
  7. tarihin tekerrür etmesidir. hayır abi partiyi komple kapatsan tüm üyelerini içeriye alsan ne olur a partisi kapanıyor b açılıyor, x kişisi gidiyor y kişisi geliyor.
    bu durum devam ettikçe yeni gelenler daha da radikalleşir dış dünyada yalnızlaşmaya başlarsın.
    bu insanlar açıklama yaparken oy aldıkları kişiler adına açıklama yapıyorlar ve oy verenler de onun için veriyor. asıl önemli olan günümüzde hala insanların neden teröre destek verdiğini sorgulamak sorunların çözümüne odaklanmaktır. diğer türlü ne yapacaksın 6 milyon oy vereni tespit edip tehcir mi edeceksin yoksa ucuna taramalı takıp bonba gibi birşey mi atacaksın ?
  8. hala hukuka uygun diyenler var.

    kardeşim bu dokunulmazlıklar kalktı, neden tek bir akp milletvekiline dokunmadı? neden yolsuzlukları ayyuka çıkmış egemen bağış'lar gerine gerine hala ortalıkta geziniyor?

    teröre destek verdi diye belediye başkanlarını milletvekillerini içeri attınız. fetöcü diye yüzbinlerce kişiyi ekmeğinden ettiniz. ulan bunlar bu kadar herşeyin içindeydi de 325 akp milletvekilinin içinde mi değildi?

    birileri de çıkmış hala hukuka uygun diyor. görmüyor musunuz herifler hukuku keyfine göre seçmece çalıştırıyor! bunların kurduğu mahkemenin, birilerinin zaten kestiği bileti yüzüne okumaktan başka bir işlevi olabilir mi?

    bi de terör desteği meselesi... he ya, bombaları figen akşamdan evde hazırlıyordu, gündüz de selo kriptolu telefondan"tamam şimdi" diye talimat veriyordu, bombalar patlıyordu.