abi




  1. mesaj gönderemediğimiz yönetici
    kikk
  2. youreads dışında da özellikle youreads kanal dergisi için çabalarını çok çok takdir ettiğim sevgili abi. bu ve youreads ile ilgili sorularımı - yorumlarımı - isteklerimi sağolsun sahipsiz cevapsız yorumsuz bırakmamıştır.

    şimdi burdan detaylandırmalı mı bilemedim ama kaderin bir cilvesiyle aynı mini etkinlikte bulunup yorumlar paylaşmış ancak tanıştığımızın farkına varmamışım. galiba aklımda hep kalacak bu anektodumuz.

    kanal dergisine gönderdiğim öyküleri dikkate değer bularak hiç farketmeden de olsa beni tekrar yazmaya teşvik etmiştir. bunun için ayrı minnettarım.
    ^:sevgiler^
  3. neredeyse her konu hakkında fikir ve bilgi sahibi abimiz. bu bilgi birikimi kaç yılda elde ettiğini merak ediyor ve biraz kıskanıyorum.
  4. bu adamın yerine daha kötü biri gelirse olacak dürümü biliyoruz.
  5. sonunun ssg'ye benzememisini istedigim guzel insan. yoksa olacaklar malum. (*:swh)
  6. eleştiri kaldıramayan baskıcı yönetici. sen ve senin gibiler asla istediğiniz yerlere gelemeyeceksiniz. burdaki birkaç sanal arkadaşın yardakçılığını yapıp seni sevindirmiş sadece bu.
  7. o yüzden seni ne hakaret kullanarak ne de en ufak bir laf sokma bile icermeyen bir sekilde elestirdikten sonra seri eksilendim. hatta elestirmedim bile, baskasinin saygi cercevesi icinde sana dogrulttugu elestiriye hak verdim ve o entryden sonra olanlar oldu. gene yardakcilarinin pohpohlamasi sayesinde ustunluk kuracaksin birine, gene egonu tatmin edeceksin.
    ayrica iftira ile alakasi olmayan bir durum var ortada. orn: maktulle en son gorulen kisi en buyuk suphelidir.
    ben o entryyi atarak senden baska (yardakcilarin haric) kimseyi sinirlendirmis olamam. olduysam da o cumlenin muhattabi sen oldugun icin en buyuk supheli sensin. bunu senin bildigini biliyorum zaten, yardakcilarin dusuncesiz insanlar oldugu icin durumu analiz edemeden sana arti, banaysa eksi veriyorlar :)

    tanim: en birinci hitler.
  8. diğer sözlüklerin aksine youreadsde reklam hiçbir zaman olmadı ve büyük ihtimal olmayacakta.

    bugün saçma salak bir hikaye okudum. hikaye de abi yi para göz olarak anlatmış bir yazar. şahsen para göz biri olsa burayı reklamlar ile doldururdu. nereden baksanız günlük en az 10 tl geliri olurdu. bu da aylık 300 tl yapardı ki buda youreadsin masraflarına yeterdi. hatta fazla gelirdi ve abi bu parayı cebe atardı.

    şuraya bir ekleme: yeri geldi bu abi tüm masrafları cebinden ödedi. diyeceksiniz ki sözlük onun bırakda ödesin. lakin dediğim gibi burayı reklamla doldurup cebinden 5 kuruş harcamayabilirdi. kar amacı güdebilirdi. yazarları dolar olarak görebilirdi lakin bu şekilde davranmadığı için, dürümcü olmadığı için size yaranamadı.

    sözün özü la bu adam size ne etti.