1. Pek yakında ortadan kalkacak sorundur. Samsung yeni çıkan galaxy s6 modelinde hızlı şarj özelliği geliştirmiş. Tez zamanda her yeni modele yayılacağına inanıyorum.

    Hızlı şarj denemesini izlemek için Tıklayın
  2. klasik bir kapitalizm oyunu bir şey satabilmek için başka bir şey satar misal çamaşır tozu satabilmek için çamaşır makinesi satar çözümünü birden değil kademeli yapar ve bunu da satar
  3. yalnızlar için pekte sorun olmayan problem şahsen benim ki 1 ay gidiyo
  4. hızlı şarj olup hızlı bitiyorr ve olmadık zamanlarda sinir ediyor insanı. sık sık, açık kalan uygulamaları kapatırsanız daha uzun gidiyor gerçi.
  5. android telefonumda greenify programı ile bir nebze de olsa çözdüğüm sorundur. şimdi kendi kendine elektrik üreten programı arıyorum.
  6. ekran parlaklığı, uygulama kullanımı gibi çözümler önerilmiş. şahsım tarafından da bu şekilde uygulanan adımlarla az da olsa aştığım problemdir. whatsapp'ı silmiştim misal, şimdi fark ediyorum ki şarjın önemli bir kısmını tüketiyormuş. benzer şekilde ekran parlaklığını da düşük seviyede tutuyorum. ayrıca 3g veya wi-fi kullanımı da önemli bir fark ortaya koyuyor. wi-fi'ye bağlıysanız, hücresel veriyi kapatın. diğer yandan hızlı şarj olayının bir çözüm olduğunu düşünmüyorum. esas sorun o bataryaların doldurulması değil boşalmasıdır
  7. henüz günlük yaşantıda kullanmaya hazır olmayan, fakat geliştirilmekte olan teknoloji sayesinde bataryayı 30 saniyede doldurmak mümkün. 2016ya hazır olacağı söyleniyor, bekleyip görelim. haberi okumak için tıklayın
  8. ekran boyutunun neden olduğu sorun.

    ekran hem büyük, hem de parlak olursa tabi şarj çabuk biter. eskiden sahip olduğumuz telefonların ekranı şimdiki telefonların dörtte biri kadardı. arkaplanda uygulamalarından tamamen kurtulunsa da ekran şarjı sömürmeye devam edecektir.
  9. lg g2 ile yaşamadığım problem. şarjı uzun dayanan güçlü bir telefon istiyorsanız önerilir lg g serisi. %100 şarj ile 24 saati rahatça tamamlayabiliyor telefon. uçak modu + power saver ile 48 saat gibi rakamlara da ulaştığım olmuştu.
  10. çözüleceğine dair her bireyin büyük umut beslediği problemdir. fakat telefonla geçen son 20 yılda bırak gelişmeyi geri gitmiştir. pilsiz saat teknolojisi bay eski mesela titreşimle çalışıyordu saatler. telefonlara da ondan yapılsa güzel olur. yürüdükçe şarjı dolar.
    abi